HOROSCOPUL zilei! Ce ţi-au rezervat astrele!

Mirela Apostol  
înHotnews
26/07/2015, 08:59
HOROSCOPUL zilei! Ce ţi-au rezervat astrele!

Taurii depăşesc problemele pe care le-au întâmpinat în ultima perioadă, în timp ce Capricornii primesc o sumă de bani la care nici nu au îndrăznit să viseze până acum, conform Adevărul.

Taur

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Depăşeşti cu succes dificultăţile de până acum. Este bine să profiţi de harul pe care îl ai – poţi să convingi pe oricine de orice doreşti, dar ar trebui să faci din când în când câte o pauza. „Câştiguri” vor veni seara de unde te aştepţi mai puţin.

ANUNŢ ŞOC. Se RETRAGE din TELEVIZIUNE! Nu a mai REZISTAT la scandaluri! 

Gemeni

Chiar dacă pentru moment consideri că nu mai ai deloc probleme, descoperi că în realitate s-a deplasat centrul preocupărilor spre alt tip de activităţi. Munceşti cu mult spor, dar eşti permanent supervizat şi criticat de un fel de „prieten-soacră”.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ! 

Rac

Toate nemulţumirile se intensifică, din cauza atitudinii de frondă a unor rude. Ţi se oferă şansa de a împăca doi duşmani proverbiali! Iubire, invidie şi bani mulţi. Contactele care trebuie să rămână secrete, sunt cu siguranţă cele mai „profitabile”.

Cătălin Măruţă, anunţ făcut în direct: După opt ani împreună, ne despărţim! 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×