Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9-15 decembrie 2019. Trei zodii au norocul vieții lor

Dan Suta   
în Horoscop
07/12/2019, 20:16
Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9-15 decembrie 2019. Trei zodii au norocul vieții lor
Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici. Sursa foto: Captură Antena 3

Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici pentru perioada 9-15 decembrie, vine cu surprize pentru trei semne zodiacale. Cea de-a doua săptămână din ultima lună a anului se anunță una plină de noroc.

Horoscopul runelor 9 – 15 decembrie 2019 realizat de Mihai Voropchievici

Berbecii au o perioadă în care vor susține mici bătălii, vor avea divergențe cu cei din jur. Sunt puși pe scandal. Trebuie să fie mai calmi.

Taurii au o săptămână de revigorare totală pe toate planurile: financiar, sufletește, sănătate. Gemenii se vor bucura cel mai mult în săptămâna viitoare. Au fost absolviți de bucuria de a trece prin curtea lor celebrul Wunjo, cartea cea mai norocoasă.

Gemenii dau de un noroc colosal

Racii au o săptămână de fertilitate și de belșug. Li se îndeplinesc toate visele. Cei care își doresc întregirea familiei vor avea parte de momente frumoase.

Leii au parte de o dragoste nouă, fierbinte, ceva mai pasională. Lucruri bune se anunță pentru ei.

Fecioarele sunt sfătuite cine sunt ele, nu doar la muncă. Trebuie ca prin munca lor să se poziționeze în societate ceva mai bine. Să se mai ducă și pe acasă.

Balanțele sunt cam agitate. Trebuie să se relaxeze, să se detașeze de toate problemele înconjurătoare. Starea e bună, dar să fie ceva mai calme.

Scorpionii vor primi un cadou minunat. Cei care îi îndrăgesc pe Scorpioni îi cadorisesc înainte de a veni Moșul.

Săgetătorii au o săptămână în care nu trebuie să forțeze mâna norocului. Au nevoie de multă răbdare.

Capricornii, truditorii, așteaptă o schimbare foarte importantă. Vin schimbări importante acasă, în habitatul lor.

Vărsătorii au o rună fantastic de bună, cu bătaie lungă. Trebuie să lase grijile legate de trecut în urmă. Să lase și necazurile.

Peștii au o săptămână în care nu vor să fie deranjați. Se înconjoară de o aură de mister. Pregătesc ei ceva, fac ei ceva. Previziunile au fost făcute la Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×