Horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 august 2019. Ce vești are Mihai Voropchievici pentru Raci, Fecioare și Vărsători

Dan Suta   
în Horoscop
17/08/2019, 20:14
Horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 august 2019. Ce vești are Mihai Voropchievici pentru Raci, Fecioare și Vărsători
Horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 august. Sursa foto: huff.ro

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 august 2019. Mai multe semne zodiacale vor avea parte de un sfârșit de august minunat, în timp ce alți nativi primesc niște mici avertizări din partea specialistului. Previziunile acestuia au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” difuzată de Antena 3.

Horoscopul runelor săptămâna 19-25 august 2019

Berbecii au o săptămână în care au parte de schimbări fundamentale acasă. Să nu umble creanga pentru că vin niște probleme frumoase. Taurii vor afla un adevăr foarte important care îi va marca. Acest adevăr le va schimba foarte mult viața. Este efectul karmei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gemenii au dorințele lor: își pot schimba locuința sau chiar locul de muncă. Pot obține un job nou. Le poate obține pe amândouă sau doar una dintre ele. Racii sunt puși pe scandal. Vor să susțină o bătălie mică. Nu trebuie să se îngrijoreze, ci să fie calmi.

horoscopul runelor
Capricornii vor fi protejați de Divinitate. Sursa foto: WeMystic

Capricornii intră sub protecție divină

Leii sunt cu susul în jos: simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte îi va bulversa. O dragoste fantastică se anunță pentru ei. Fecioarele au parte de lucruri bune dacă știu să aștepte. Balanțele o să bată cu pumnul în masă. Dacă le-a fost bine o săptămână uită de anumite probleme. Trebuie să își reconsolideze poziția. Trebuie să se impună.

Scorpionii au parte de vești bune. Vor primi sume de bani importante sau dacă nu cadouri. Săgetătorii trebuie să lase grijile și tot ce e legat de trecut în trecut. Trebuie să se pregătească pentru o perioadă mult mai bine începând de luni, 19 august.

Capricornii au întrat sub protecție divină. Vor fi sub protecție celestă toată săptămâna. Sunt de neatins. Vărsătorii au runa întoarsă. Au parte de o veste fantastică: se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Peștișorii sunt într-o perioadă nebuloasă, o aură de mister. Vor trăi experiențe de nedescifrat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×