Horoscopul lunii iulie. Zilele în care ai ghinion, în funcție de zodie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/06/2019, 16:45
Horoscopul lunii iulie. Zilele în care ai ghinion, în funcție de zodie
Zile cu ghinion, în funcție de zodie. Sursa foto: a1.ro

Cu toții avem parte, de-a lungul vieții și de momente în care ghinionul pare că nu ne mai dă pace. Chiar dacă în general astfel de situații sunt firești, astrologii susțin că fiecare dintre cele 12 semne zodiacale are parte de anumite zile mai puțin plăcute.

Zile pline de ghinion, în funcție de zodie

Prin urmare, FANATIK vă propune în rândurile următoare un horoscop inedit, pentru a putea întâmpina momentele neplăcute mult mai bine pregătiți din punctul de vedere al psihicului. În anumite zile ale lunii iulie, deciziile pe care le luăm pot provoca o serie de tensiuni nedorite.

Berbec

În luna iulie, nativii din zodia Berbecului vor avea parte de momente dificile, mai ales în plan sentimental. Astrologii îi sfătuiesc să acorde, însă, o atenție deosebită cumpenelor din zilele de: 7; 9; 15 și 22.

Luna iulie vine cu zile ghinioniste, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: antena3.ro
Luna iulie vine cu zile ghinioniste, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: antena3.ro

Taur

Pe cei născuți în luna iulie îi așteaptă o „lună a lui Cuptor” plină cu momente liniștite și relaxante, în compania celor dragi. Există, însă și zile în care ghinionul își face simțită prezența. Acestea sunt: 2; 8; 17 și 25.

Gemeni

Clipele dificile nu îi vor ocoli nici pe nativii din zodia Gemenilor. Aceştia vor reuşi în luna iulie să ducă la bun sfârșit o mulţime de proiecte importante, însă trebuie să acorde atenţie piedicilor care se vor ivi, mai ales în următoarele zile: 6; 11; 14; 20 și 23.

Rac

Pentru cei născuți sub semnul Racului, luna iulie se anunță una plină de provocări, însă cele mai dificile „bătălii” se vor purta în zilele de: 3; 14; 19 și 25. Prima parte a acestui interval va aduce schimbări importante în plan sentimental.

Leu
Spre deosebire de ceilalți nativi, Leii par să fie ocoliți de ghinion în cea de-a doua lună a verii calendaristice. Există, însă, unele zile în care nu este exclus să apară mici nereușite, mai ales în ceea ce privește viața profesională: 14 și 19.

Fecioară

Fecioarele au la rândul lor parte de unele momente mai puțin plăcute, chiar dacă luna iulie le aduce numeroase oportunități, în special în privința locului de muncă. Vorbim despre zilelel de 6; 14; 17; 18 și 19.

Balanță

Nativii din Balanţă vor depune toate eforturile pentru a reuşi să-şi atingă obiectivele pe care și le-au propus în această perioadă, dar străduinţele lor ar putea fi sortite eșecului în zilele de 12 și 15 iulie, când ghinionul nu îi va ocoli cu niciun chip.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de noroc în luna iulie, însă trebuie să acorde o atenție deosebită zilelor de 10; 12 și 23, pentru a evita unele tensiuni nedorite, mai ales în sfera relațiilor profesionale.

Săgetător

Și Nativii din Săgetător au parte de numeroase piedici în luna iulie, de aceea trebuie să fie puși în gardă. Cele mai ghinioniste zile sunt 10, 17 și 25.

Capricorn

Capricornii ar trebui să se ghideze în următoarele zile după deviza „Tot răul spre bine”, mai ales că norocul pare a nu le surâde în zilele de 8, 11, 15 și 29.

Vărsător

Nativii din Vărsător se vor bucura de noroc în prima jumătate a lunii iulie, dar  apoi rezervele de optimism vor trebui activate din plin. Zilele ginioniste sunt 16, 22, 24 și 30.

Pești

Se întrevede o „lună a lui Cuptor” plină cu aspecte pozitive pentru cei născuți în zodia Peștilor, însă drumul nu va fi în permanență presărat cu flori. Iată zilele în care ghinionul își va face simțită prezența: 3; 9; 18 și 21.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×