Horoscopul iubirii pe luna decembrie. 3 zodii care își vor găsi jumătatea înainte de Revelion

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
03/12/2019, 15:20
Horoscopul iubirii pe luna decembrie. 3 zodii care își vor găsi jumătatea înainte de Revelion
Mai multe zodii își vor întâlni jumătatea până la finalul anului. Sursa foto: freepik.com

Horoscopul lunii decembrie aduce evenimente mondene, dragoste și armonie. Mai multe zodii vor trece relația la nivelul următor sau vor primi o veste minunată, aceea că vor fi părinți. Ultima lună din an se anunță intensă din punct de vedere astrală.

Horoscopul pentru luna decembrie aduce iubire pentru mai multe zodii

Berbec

Nativii care sunt într-o relație vor avea parte de surpriză neașteptată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fie este vorba de nuntă, fie vestea unei sarcini mult așteptate. Persoanele singure își găsesc jumătatea acolo unde se așteaptă mai puțin.

Taur

Este momentul să oficializezi relația de cuplu. Prezintă-ți jumătatea familiei, de sărbători. Se anunță un viitor luminos alături de această persoană. Te susține în tot ceea ce faci și îți este aproape în orice moment al vieții tale.

Gemeni

În cea mai frumoasă lună din an vei realiza că miracolele există. Orice este posibil și tot ce-ți pui în minte se îndeplinește. Ai senzația că trăiești un vis frumos din care nu vrei să te trezești, dar aceasta este chiar realitatea. Profită din plin.

Rac

Luna aceasta este dedicată evenimentelor și ieșirilor în oraș. Este momentul ideal să te îndrăgostești. Ai toate atuu-urile unei persoane de încredere și îți va fii ușor să-ți găsești jumătatea. Ia lucrurile treptat și nu grăbi relația.

Leu

Respiri prin toți porii romantism și optimism. Jumătatea ta este extrem de fericită că te-a întâlnit. Sărbătorile de iarnă sunt făcute pentru familie. Petrece timp alături de cei dragi și încântă-i cu mici atenții și cadouri.

Fecioară

Lasă deoparte certurile și discuțiile contradictorii cu partenerul de viață. Dă uită amintirile neplăcute și bucură-te de momentele frumoase. Ascultă-ți inima și spune tot ceea ce ai pe suflet. Nu mai ține pentru tine iubirea pe care o ai în suflet.

Balanță

Încheie toate relațiile toxice, fie că sunt de iubire, fie că sunt parteneriate. Ce dacă sunt sărbătorile, mai bine singur decât într-o companie proastă? Nu este exclus să ai parte de câteva flirturi nevinovate. Nu este cazul să te implici într-o relație amoroasă.

Scorpion

Discută deschis cu partenerul de viață și spune tot ce te deranjează. Sărbătorile te vor găsi cu sufletul împăcat. Bucură-te de clipele frumoase care îți ies în cale. Micile plăceri ale vieții îți vor deschide sufletul.

Săgetător

Toată lumea are nevoie de liniște și armonie, iar tu știi cum să le obții. Împărtășește cu cei din jur secretul fericirii tale. Ai o stare de spirit extraordinară și ești generos cu cei din jur. Adrenalina este punctul tău forte luna asta.

Capricorn

Plănuiești în detaliu fiecare moment al vieții tale, dar ar fi timpul să renunți luna aceasta la micile tertipuri. Lasă-te purtat în voia sorții și descoperă lucruri noi despre tine. Nu-ți mai pune frâne și dă frâu liber imaginației.

Vărsător

Ești mai hotărât ca niciodată să pui punct și să o iei de la capăt. Nu mai pune pe primul loc teama, ci speranța. O dragoste mai veche îți iese în cale. Sentimente mai există, dar oare mai merită efortul? Ia în calcul greșelile trecutului.

Pești

Găndește-te mai mult la persoanele din jurul tău, în special la jumătatea ta. Fii mai atent și mai drăgostos cu partenerul de viață. Sinceritatea și încrederea te vor ajuta să ai o relație armonioasă. Fii pozitiv și deschis la ceea ce îți oferă astrele.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×