Horoscopul dragostei de sâmbătă, 29 septembrie! Una dintre zodii este sufletul petrecerii!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/09/2018, 17:11
Horoscopul dragostei de sâmbătă, 29 septembrie! Una dintre zodii este sufletul petrecerii!
Horoscopul dragostei sambata 29 septembrie este despre petreceri!

Horoscopul dragostei de sâmbătă, 29 septembrie, găsește unul dintre nativi în mijlocul unei petreceri a cărui suflet este! Totul îi merge perfect în viață, iar partenerul de viață are foarte multe lucruri pozitive de spus la adresa sa!

Horoscopul dragostei 29 septembrie în funcție de zodie

Berbec

Alinierea planetelor arata ca azi vei fi sufletul petrecerii. Pe langa asta, nu va dura mult si iti vei si reglementa toate minusurile din relatia de cuplu. Ce mai, esti o persoana care are puterea si vointa sa faca toate lucrurile care trebuie facute, si sa se si distreze in timp ce le face.

Taur

Alinierea planetelor de astazi indica faptul ca nu aveti aceeasi viziune asupra lucrurilor ca si persoana iubita, insa acesta este un motiv de apropiere, nu de indepartare. Daca in ultima vreme lucrurile pareau sa fie blocate, astazi ele vor decurge in ritmul lor obisnuit, astfel incat relatia dvs. va deveni din nou dinamica.

Gemeni

Planetele pot sa creeze niste obstacole mai putin necesare in relatia de cuplu. Se pare ca niste probleme urgente sau niste datorii zilnice pot deveni destul de dificil de rezolvat. Poate ca ar fi o idee buna sa va rasfatati azi, pentru a intari legaturile care par ca nu mai sunt la fel de puternice de la o vreme.

Rac

Configuratia planetelor te incurajeaza sa-ti impartasesti fanteziile fata de persoana iubita. Poti sa transformi aceasta oportunitate in ceva foarte frumos, imbrobodit cu mancare buna, dar si cu o atmosfera romantica. Adauga si niste muzica si sampanie si n-ai cum sa dai gres.

Leu

Astazi e posibil sa vi se ofere sansa de a recuceri o persoana speciala care va fusese „furata” initial de cineva din anturajul dvs. Astazi sunteti indraznet, un pic agresiv si deloc timid cand vine vorba de a-i reaminti persoanei dorite ce bine va simteati impreuna si cate calitati aveti in plus fata de…, a carei principala problema e ca seamana cu o broasca!

Fecioară

Stiti prea bine ca sa va ganditi la dragoste si sa iubiti nu sunt chiar aceleasi lucruri. Sunteti o persoana mult prea pasionala ca sa petreceti timpul gandindu-va la natura emotiilor, cand le puteti experimenta cu toata tensiunea lor. Daca aveti un partener prea intelectual trebuie sa il invatati o lectie – doua.

Balanță

Iubirea si romantismul sunt idei cam abstracte astazi,devin deodata mai profunde decat relatiile fizice si senzuale cu care te-ai obisnuit. Te vei fasi angajat in discutii filosofice asupra acestei chestiuni, care te vor ajuta sa intelegi aspectele mai subtile ale relatiei tale.

Scorpion

Alinierea planetelor este primejdioasa pentru o anumita relatie la care tineti foarte mult. Va temeti ca veti fi ranit, asa cum ati mai fost de multe ori. Nu este cazul sa va faceti griji; va veti da seama ca veti lamuri totul printr-o discutie onesta cu partenerul/a, iar lucrurile vor merge ca pe roate de acum incolo.

Săgetător

Poti sa simti foarte multe emotii datorita configuratiei planetare curente. Dar daca vrei sa iesi bine la sfarsitul zilei, poate ca ar fi mai bine sa te detasezi putin de starea pe care o ai, fiindca poti sa arunci cuvinte nepotrivite in locuri nepotrivite. Asa ca gandeste-te bine inainte sa vorbesti, fiindca daca n-o faci cum trebuie, ai toate sansele s-o dai in bara si mai tare.

Capricorn

Tot ce tine de iubire si romantism e mult mai intens astazi fata de celelalte zile, datorita configuratiei astrale. Daca pe parcursul zilei vei cunoaste pe cineva relativ nou, lucrurile vor evolua rapid, fiindca amandoi va dati seama ca va leaga ceva puternic.

Vărsător

Suisurile si coborasurile sunt normale in relatii. Miscarile planetelor va spun ca astazi exista sansa sa faceti ceva care sa ii spuna partenerului cat de mult apreciati tot ce a facut pt dvs in trecut. De ce nu ii cumparati un cadou care sa fie un simbol al dragostei dvs – ceva care sa le spuna ca vreti sa continuati relatia.

Pești

Stelele iti scot in cale o persoana care iti impartaseste idealurile in dragoste. Interesul iti creste pe masura ce porti discutii interesante cu ea, fara a fi nici un fel de tensiune intre voi. De fapt, nu e o idee rea sa iti faci un pas inainte in ce va priveste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×