Horoscopul dragostei de joi, 4 octombrie! Una dintre zodii își găsește jumătatea…ciudată!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/10/2018, 21:14
Horoscopul dragostei de joi, 4 octombrie! Una dintre zodii își găsește jumătatea…ciudată!
Horoscopul dragostei joi 4 octombrie. O zodie se indragosteste de un ciudat

Horoscopul dragostei de joi, 4 octombrie, găsește una dintre zodii în adevărate tatonări. Ba, mai mult, este luată cu asalt de o persoană ciudată de care se va îndrăgosti!

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Berbec

In ce priveste viata ta amoroasa, acum cauti stabilitate si siguranta. Intalnesti o persoana care pare cam nerabdatoare. Ar fi bine sa ii aduci la cunostinta care iti sunt dorintele si intentiile, inainte de a te confrunta cu o dezamagire. Mai bine sufla si-n iaurt, doar sa nu te raneasca din nou!

Taur

Astrele va spun ca veti lua decizii pe baza unor idei ciudate care va curg prin minte azi. Sunteti unic, diferit, ciudat, si trebuie sa sarbatoriti aceste calitati. Dar prioritatile dvs implica sa faceti o impresie buna cuiva special, intr-un fel in care nu va putea uita. De-abia atunci veti putea incepe sa o recuceriti iar si iar!

Gemeni

Pozitia planetelor face dificil jocul de-a v-ati-ascunselea pe care va place sa il folositi in relatiile dvs. Daca sunteti deja implicat/a intr-o relatie, atunci cel mai bine este sa fiti sincer/a in ceea ce priveste sentimentele, dorintele si lucrurile care va deranjeaza. Spuneti ce aveti pe suflet, si apoi veti vedea ce va rezerva viitorul. Trebuie sa fiti pozitiv in gandire, iar faptele bune vor veni.

Rac

Poate fi dificil sa tineti pasul in aceasta zi energica. Nu va puteti hotari ce anume vedeti la o persoana care continua sa va uimeasca pe zi ce trece. Dintr-un anumit punct de vedere, puteti gasi mii de motive pentru a renunta la aceasta persoana, insa intuitia va indeamna sa nu actionati deoarece veti regreta mai tarziu. Calitatile sunt mai multe decat defectele, cu care de altfel sunteti obisnuit.

Leu

Vei petrece o zi relaxanta alaturi de persoana iubita, in care veti face numai lucruri care va binedispun. Si simtul umorului te ajuta sa iti animi partenerul. Armonia pluteste intre voi. Seara va va prinde imbratisati, dansand sub clar de luna, chiar daca se va intampla in propriul balcon.

Fecioară

Sentimentele sunt intr-un maraton astazi si ai tendinta sa faci gesturi necugetate. Inainte de a te avanta in actiuni riscane, gandeste-te cat de bine cunosti persoana care te atrage in vartejul emotiilor. Daca ai destula incredere, atunci te poti avanta cu capul inainte, in speranta ca totul va fi bine.

Balanță

Balantele vor fi serios puse la incercare astazi! Descoperi ca un admirator de-al tau a aruncat cateva minciuni nevinovate in jur, doar pentru a-ti atrage atentia. Inainte de a reactiona, evalueaza consecintele. S-ar putea sa vezi ca e o persoana foarte interesanta, care a vrut doar sa iti atraga atentia ca se gandeste la tine. Deci nu o indeparta, dar fii cu bagare de seama ca actiunea sa nu se transforme in ceva urat.

Scorpion

Scorpionul parca are puteri cu care vede viitorul! De cand te-ai lansat in relatia la care tii foarte mult, ai avut o imagine clara a modului in care aceasta iti poate aduce fericirea. In primul rand, ea includea lucrul in echipa iar acest aspect pare ca nu e la cel mai inalt nivel. Planetele te incurajeaza sa iei masuri in aceasta privinta si vei vedea ca totul se va rezolva.

Săgetător

Astazi energia celesta te indeamna sa iei in serios sentimentele unei anumite persoane. Vei ajunge la concluzia ca motivul pentru care nu ati mai fost atat de apropiati este unul de fond, dar care nu v-a dat voie sa va vedeti cu adevarat unul pe celalalalt. Imediat ce veti incepe sa vorbiti, o sa fie totul mult mai bine.

Capricorn

Configuratia astrala prezenta inseamna ca practic nu ai de ales si ca trebuie sa te schimbi pentru a te obisnui cu noile influente care patrund in relatia ta cu o anumita persoana speciala. Exista o alternativa – sa incerci sa pastrezi totul asa cum era, ceea ce nu va functiona. O faza se incheie si una noua, mai placuta, incepe.

Vărsător

Varsatorul isi gaseste jumatatea …ciudata! Configuratia astrala de peste zi iti da ocazia sa te indragostesti de cineva mai putin obisnuit. Puterea atractiei e atat de puternica, incat nu-i vei putea rezista. De obicei preferi o abordare mai subtila, dar azi simti ca e ultima ta zi de viata. Ca atare, actionezi impulsiv. Dar se pare ca vei avea noroc.

Pești

Astazi, atmosfera celesta poate face ca o usa mica sa se deschida in inima ta – o usa pe care in mod normal o tii inchisa, cu exceptia ocaziilor speciale cand te simti destul de in siguranta pentru a explora ce se afla in spatele ei. Insa sentimentul este atat de puternic incat ajungi sa te supui unei puteri care pare sa iti faca frica de a fi ranit si respins sa dispara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×