Horoscopul dragostei de azi, vineri 28 septembrie. Una dintre zodii se intersecteaza cu marea lui iubire

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
27/09/2018, 17:45
Horoscopul dragostei de azi, vineri 28 septembrie. Una dintre zodii se intersecteaza cu marea lui iubire
Horoscopul dragostei de azi vineri 28 septembrie. Una dintre zodii si-ar putea intalni marea iubire

Horoscopul dragostei de azi, vineri, 28 septembrie, o găsește pe una dintre zodii chiar în apăropierea persoanei care s-ar putea să fie chiar aleasa inimii sale. Trebuie însă să fie atentă la toate semnalele și să nu treacă cu vederea mesajele transmise de aceasta!

Horoscopul dragostei, în funcție de zodie

Berbec

Prietenii s-ar putea sa aduca in viata ta mult mai multa confuzie decat ai avea nevoie, mai ales fiindca la mijloc vor interveni discutii despre bani. Cu totii stim ca banii nu se amesteca in nici un fel cu prietenii. Daca te lasi iritat, ajungi sa porti ranchiuna cuiva care nu merita.

Taur

Astrele ceresti te incurajeaza sa vorbesti despre absolut orice te-a deranjat in ultima vreme, cum ar fi unele disensiuni aparute intre tine si peroana iubita. E este o oportunitate rara, fiindca se poate ca amandoi sa vedeti lucrurile exact in acelasi mod si astfel sa va indreptati spre o zona foarte frumoasa.

Gemeni

Azi mintea nu prea-ti sta la munca, mai ales cand iti vezi toti prietenii dragi ca ajung in casa la tine cu chef de distractie. Ai grija totusi, ca acestia sa nu-i strice cheful de viata partenerului tau. Asadar, intre petrecerea alaturi de prieteni si satiscaftia partenerului de viata, trebuie sa alegi foarte intelept, deoarece prietenii vor pleca la ei acasa, iar tu vei ramane cu o consoarta iritata.

Rac

Astazi sansele de a intalni persoana potrivita va surad din plin, cu conditia sa nu treceti pe langa o ocazie atunci cand aceasta se va ivi! Daca v-ati dorit ca drumul sa vi se intersecteze cu cel al unei anumite persoane, e posibil ca dorinta sa vi se implineasca. Nu stati pe ganduri si actionati cu rapiditate!

Leu

Alinierea planetelor poate arata ca ai sansa de a iesi in oras doar cu tine si de a face lucruri strict personale. Chiar ai nevoie de asa ceva, mai ales fiindca lucrurile au parut putin tensionate in ultimul timp in interiorul relatiei de cuplu. Seara asta iti va da ocazia sa te gandesti cum sa nu mai repeti aceleasi greseli.

Fecioară

Energia celesta poate sa te incurajeze sa relatezi niste povestioare despre lucruri aparent neinteresante. Faci asta tocmai pentru a nu-ti lasa partenerul din seara asta sa vada in fata sa o persoana care nu a facut mai nimic toata viata. Dar si din cauza ca iti place foarte mult ceea ce vezi si nu vrei sa-ti scape printre degete. Ai grija cu exageratul!

Balanță

Configuratia astrala arata ca relatiile sentimentale sunt pe o panta ascendenta pe tot parcursul zilei. Asa ca nu vei avea nici o scuza daca nu ai chef sa iesi in oras, sau sa invoci tot felul de motive pentru a nu avea parte de cateva ore de voie buna. Asta te va ajuta si sa intaresti legaturile care s-au cam inmuiat in ultimul timp fata de persoana iubita.

Scorpion

Partenerul tau poate sa para indecis si iritabil, datorita aspectului planetar de peste zi. Cu toate astea, nici tu nu prea ajuti la imbunatatirea situatiei. Amandoi cautati sa scapati de limitarile pe care vi le impuneti unul celuilalt. Ceva timp petrecut departe de celalalt poate sa va ajute enorm.

Săgetător

Ai putea sa te simti mai detasat decat de obicei, datorita pozitiei astrelor. Cu siguranta ca, in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata, stii ca undeva, in adancurile sufletului, te simti foarte pasional si chiar putin obsedat; dar nu ai nici o intentie sa dai in vileag tot ce stii.

Capricorn

Energia zilei iti va mari pulsul, iar inima iti va bate din ce in ce mai tare. O anumita persoana iti va inveseli ziua intr-un fel special. Impactul va fi cu siguranta profund, deoarece aceasta persoana nu este una pe care poti sa o ignori; este mai presus de viata, la fel ca si reactia ta fata de ea. Fii pregatit pentru orice!

Vărsător

E posibil ca cineva din trecutul dvs sa isi faca azi aparitia. Cu toate ca aceasta intalnire neprevazuta s-ar putea sa va sperie initial, veti descoperi insa ca amandoi v-ati schimbat destul de mult de cand ati fost impreuna. Astfel, e posibil sa reincepeti aceasta idila pe care ati crezut-o demult terminata!

Pești

Atmosfera zilei va imbie la reflectie si relaxare. Alinierea planetelor este una benefica: daca aveati planificata o intalnire cu persoana iubita, atunci veti avea parte de o atmosfera linistita si pasnica, cum ar fi o cina romantica intr-un restaurant intim. Dupa agitatia din timpul zilei, faceti-va timp pentru un rasfat prelungit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×