Horoscopul dragostei de azi, marți, 2 octombrie! Una dintre zodii joacă un rol

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/10/2018, 19:47
Horoscopul dragostei de azi, marți, 2 octombrie! Una dintre zodii joacă un rol
Horoscopul dragostei de marti 2 octombrie. Una dintre zodii joaca un rol, dar nu ii prea iese

Horoscopul dragostei de astăzi vine cu o lecție dureroasă pentru una dintre zodii, care parcă vrea să joace un rol. În loc să-i spună persoanei pe care o place adevăratele sale sentimente pentru ea, aceasta face lucruri necurate pentru a-i pica în grații!

Așa arataă horoscopul dragostei în fincție de zodie

Berbec

Vei vedea ca e greu sa intelegi de ce nu reusesti sa obtii informatiile de care ai nevoie, referitoare la persoana din fata ta. Astrele arata ca, desi ai o capacitate enorma de a spune ce simti, nu te axezi pe asta, ci pe diferite mijloace neortodoxe de a obtine adevarul. Asta dauneaza grav unei relatii sanatoase!

Taur

Astrele iti arata la orizont o serie de activitati sociale care vor avea un efect exploziv asupra vietii tale amoroase. Aceste evenimente vor renaste partea afectiva a vietii tale, de care nu mai auzisei nimic. Vei redeveni mai atent, mai afectuos, iar sexul slab va observa acest lucru imediat. Culmea, dar pregateste-te sa fii curtat!

Gemeni

Astazi iti dai seama ca daca vrei ca relatia pe care o ai sa fie ceea ce iti doresti, va trebui sa fii stalpul de sustinere. Partenerul trece printr-o perioada nefasta si daca renunti, vei regreta pe viitor. Putina rabdare, soarele va iesi de dupa nori si te vei bucura din nou de iubire si de afectiune.

Rac

Configuratia astrala de azi transforma ziua intr-una cu potential foarte ridicat din punct de vedere creativ – mai ales in ceea ce priveste dragostea si latura sentimentala a vietii dvs. Daca tot incercati de ceva timp sa-i transmiteti unei anumite persoane ce simtiti pentru ea, atunci spuneti ce aveti de spus apeland la o metoda originala si trasnita! Puteti incerca sa o scoateti in oras imbracandu-va cat mai atragator si sa-i faceti astfel o surpriza. Sau puteti sa folositi alte metode mai neconventionale pentru a-i cuceri inima.

Leu

Indiferent ca esti sau nu in cautarea marii iubiri, lucrurile oricum vor fi foarte fierbinti pentru tine azi. Iar daca ai pus ochii pe cineva de mult timp, n-ar mai trebui sa stai pe tusa si sa planuiesti totul la minut. Dar totusi, incearca sa nu sperii pe nimeni.

Fecioară

Alinierea planetara arata ca nu prea esti entuziasmat referitor la intalnirea pe care ti-o doresti de mult timp si care practic bate la usa. Nu prea poti sa-ti dai seama de motiv, dar ti-ar placea mai mult sa stai in pat si sa te uiti la un film. Poate ca ti-ar face mai mult bine, fiindca ai toate sansele sa strici ceea ce ai cladit pana acum.

Balanță

Energia astrala de azi te impinge de la spate sa-ti reorganizezi viata sentimentala, prin schimbarea radicala a acelor factori care nu te mai satisfac. Ceva te inspira decisiv sa-ti faci o imagine perfecta a perioadei urmatoare si ca atare, actionezi conform ei. Nu astepta ca lucrurile sa vina la tine, ci creaza-ti viitorul.

Scorpion

In general iti place sa faci compromisuri in relatii, pentru a-l pune intr-o lumina buna pe partenerul tau si nici nu-ti place sa fii impunator sau demanding. Cu toate astea, energia planetara te impinge sa-ti spui punctul de vedere, indiferent ca vei rani sau nu pe cineva.

Săgetător

Desi ai prefera ca starea de indragostire sa inceapa intr-un mod alert, care sa te puna pe jar, ratiunea nu te lasa s-o iei pe drumul asta si-ti formeaza o imagine clara, cat se poate de bine pusa la punct. Astrele arata ca, desi amandoi sunteti constienti de ce simtiti unul pentru celalalt, nimeni nu actioneaza.

Capricorn

Daca ai preferat sa te complaci in situatiile ciudate care au aparut in relatia de cuplu, atmosfera curenta ar trebui sa clarifice putin lucrurile. Daca un mic detaliu te face sa te inrosesti de nervi, atunci cu siguranta trebuie sa rezolvi ceea ce sta in spatele sau. Fa asta si ai sa vezi ca lucrurile o sa mearga doar intr-o directie.

Vărsător

Cateodata sentimentele nu par sa curga la fel de lin ca de obicei. Ai vrea sa-i spui persoanei iubite cat de mult tii la ea, dar nu-ti gasesti cuvintele nicicum. Tranzitul planetar te face sa te indoiesti de orice si astfel va aparea o problema de comunicare; dar va trece in curand.

Pești

Alinierea planetara ar putea sa incetineasca procesul de cunoastere al unei anumite persoane. Din nu stii ce motive, sentimentele picura in loc sa curga ca un rau. Dar poate ca asta e un lucru bun, care-ti va da sansa sa reflectezi asupra problemelor. Dar nu prea mult, fiindca se va pierde scanteia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×