Horoscopul dragostei, azi 18 septembrie! Una dintre zodii și-ar putea găsi jumătatea!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/09/2018, 22:10
Horoscopul dragostei, azi 18 septembrie! Una dintre zodii și-ar putea găsi jumătatea!
Horoscopul dragostei, azi 18 septembrie. Una dintre zodii si-ar putea intalni jumatatea

Așa arată horoscopul dragostei de azi, 19 septembrie. Una dintre zodii va participa la o petrecere de pomină, unde ar putea întâlni o persoană care se poate dovedi a fi chiar una foarte specială, posibil chiar aceea!

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Berbec

Profitati de ziua de azi pentru a da o petrecere! Oamenii prezenti la acest… eveniment se vor dovedi ulterior a avea un efect surprinzator asupra vietii dvs, schimbandu-i radical traiectoria! Desi sansele inceperii unei noi relatii astazi nu sunt foarte ridicate, aceasta petrecere poate fi catalizatorul de care aveati nevoie pentru a incepe o relatie in viitorul apropiat.

Taur

Cateodata sunt de ajuns cateva cuvinte, rostite in mediul potrivit pentru a-ti vedea inima topindu-se. Cineva din jurul tau si-a dat seama ca suferi si e alaturi de tine in aceste momente. Ceva frumos se intrezareste.

Gemeni

Configuratia astrala aduce o idee de iubire in viata ta, acum mai mult ca oricand. Lucrurile par ca se rearanjeaza pentru amandoi, fiindca in ultimele luni ati cazut intr-o plictiseala total anosta. Daca te decizi sa-ti schimbi atitutinea si sa iesi intr-un loc nou, vei fi uimit de ce vei afla.

Rac

Planetele nu prea s-au stabilit astazi pentru a te face sa te simti important. Din pacate, nici starea ta din ultimul timp nu prea e ceea ce-ti place, asa ca ai sansa sa aluneci in niste conversatii care pot sa te traga inapoi de la anumite beneficii. Evita conflictele si astepata sa vina ziua de maine.

Leu

Atmosfera cereasca arata ca azi nu mai vrei sa cazi in aceeasi rutina, mai ales ca se prefigureaza ideea unei intrevederi cu cineva drag. Asta nu poate sa fie decat benefic pentru tine, asa ca fii pregatit pentru surprize.

Fecioară

Alinierea planetelor favorizeaza astazi schimbarea – in toate formele si sub toate aspectele ei, mai ales in ceea ce priveste relatiile cu cei din jur. Este timpul sa iesiti din vechile tipare, sa va rupeti de vechile obiceiuri si sa abordati un nou mod de a vedea lumea! Acest lucru va va ajuta sa evoluati si sa va dezvoltati ca om. Incercati sa stabiliti clar in minte pasii pe care ii veti face de acum incolo!

Balanță

Pe tot parcursul zilei iti vei da seama ca energia pe care ai pierdut-o in ultimul timp revine vertiginos si-ti inunda tot corpul. La cum au fost zilele trecute, cel mai bine ar fi sa nu te arunci in tot felul de relatii dubioase si sa pastrezi putina energie si pentru zilele urmatoare.

Scorpion

Alinierea planetara pare sa indice ca iti duci planul la bun sfarsit impreuna cu persoana iubita, atat timp cat te folosesti de calitatile tale persuasive in conversatie. Daca ai capacitatea sa intelegi ca o abordare flexibila si adaptabila e cea mai buna alegere, atunci nu mai ai alte obstacole in a-ti desavarsi planul.

Săgetător

Azi configuratia astrale te transforma in cineva egal cu tine insuti. Adica sufletul va fi pe aceeasi lungime de unda cu mintea. Vei avea ocazia sa arati unei persoane cine esti cu adevarat si nu cine ai vrea sa pari ca esti. Asta poate duce la ceva promitator.

Capricorn

Daca vi se pare ca relatia dvs actuala s-a cristalizat, devenind previzibila si cam banala, atunci profitati din plin de ziua de azi pentru a mai iesi putin din rutina! Faceti ceva indraznet! Veti vedea ca schimbarea este raspunsul la problemele pe care le aveti.

Vărsător

In aer exista o amosfera foarte frumoasa, care face ca socializarea sa fie un lucru extrem de simplu, acum, cand ai nevoie cel mai mult de asta. Vei cunoaste un numar de oameni extrem de deschisi, si care-si doresc sa afle cat mai multe despre tine. Asteapta putin si ai sa vezi ce aventura se va infiripa.

Pești

Aspectul planetar arata ca nu te poti abtine de la a simti o reticenta naturala referitoare la intalnirea de diseara. Nu stii de ce, fiindca aparentele sunt in favoarea ta. De fapt, nu exista nici o problema, in afara de cea ca nu-ti doresti sa grabesti lucrurile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×