Horoscopul dragostei 26 august 2018. Fecioarele au parte de o dragoste cu năbădăi!

Raluca Ogaru    Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
25/08/2018, 19:35
Horoscopul dragostei 26 august 2018. Fecioarele au parte de o dragoste cu năbădăi!
Horoscop Rac, Horoscop Gemeni, Eastrolog, Compatibilitate Zodii, Horoscop Maine, Horoscop Lunar, Horoscop Saptamanal, Zodii Compatibile, Zodiac, Horoscop Azi, Cifra Destinului, Numerologie, Horoscop Chinezesc

Horoscopul dragostei 26 august 2018 aduce în prim-plan iubirea față de unii dintre partenerii zodiilor și orgoliul altora. E bine să clarificați lucrurile din timp cu partenerul. Nimeni nu vrea să stea într-o relație în care nu este pe deplin fericit. Pe data de 25 august, Soarele a făcut marele trigon cu Uranus și Saturn, ceea ce înseamnă că toate zodiile au un context favorabil pentru a se iubi. Astăzi, pe 26 august, Luna plină e în Pești, care-i conferă libertatea de a se bucura de tot ce-i poate oferi persoana iubită.

Horoscop dragostei în funcție de zodie

Zodia Berbec

Se pare că astăzi e ziua în care te simți ”liber la mare”. Ești încântat de această ocazie, dar fă în așa fel încât să fie încântat și partenerul tău. Surpinde cu ceva! Sigur nu îi plac lucrurile pompoase, dar spre seara ai putea să aduci ceva nou în relație.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur devin mai pasionali și mai posesivi. Vă simțiți inspirat să faceți lucruri noi alături de partenerul de cuplu. Vrei sub orice chip să ieși din rutina în care crezi că ai intrat. Așa că, datorită acestei energii pozitive, de a decoperi lucruri, care te cuprinde din creștet până în călcâie, îți pui toate gîndurile în realitate. Partenerul tău va fi fericit pentru asta.

Zodia Gemeni

Relația ta cu jumătatea de viață devine tensionată un pic. Clar se poate repara, numai că pari de neînduplecat. Ceva nu te lasă să aceepți soluțiile partenerului, poate orgoliul? Este recomandat să începi și tu să-l mai surprinzi sau măcar să te lași surprins.

Zodia Rac

Astăzi nu este o zi bună pentru iubire. Mai bine rămâi doar drăgăstos, pe cât posibil. Sunteți foarte irascibil și nimic din ce face partenerul de viață nu vă convine. Se pare că ești îngropat în lucruri de făcut pentru muncă și îți cam neglijezi jumătatea.

Zodia Leu

Nativii zodiei Leu pot sta liniștiți în ceea ce privește dragostea. Au pe cine trebuie alături. Simțiți o avalanșă de emoții pentru partenerul de viață și fluturi în stomac, aproape ca la prima întâlnire. Recomandat este să vă bucurați de tot ce trăiți și să vă pregătiți poate și cu o cină romantică pentru sortita vieții dumneavoastră.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt îndrăgostite ca niște copii astăzi. Le este recomandat ca dacă tot au o astfel de stare șă se și manifeste. Sigur partenerul va fi mai mult decât încântat. În a doua parte a zilei este posibil chiar să pregatiți ceva de mâncare pentru jumătatea dumneavoastră ori chiar să înceapă o seară frumoasă și fără mâncare.

Zodia Balanță

Balanțele au iubirea vieții lor departe în această zi. De aceea, preferă să se ingroape în muncă. Dar, spre seară, veți vorbi cu aceasta și vă va relaxa total. Sunteți foarte nerăbdător să o vedeți, iar telefonul de seară vă va încânta enorm.

Zodia Scorpion

Ceva pare să nu meargă bine și simțiți asta. Nu aveți probleme în a vă destăinui partenerului, dar și el încearcă tot posibilul, numai că tut tot nemulțumit rămâi, crezând că poate mai mult. Ai aștepta o nouă atitudine din partea lui în ceea ce privește. Vrei să-l ai aproape și vrei din nou să te surprindă. Simți că ai nevoie de mai multă atenție și dragoste. Poate ziua următoare va fi o vorba de așa ceva.

Zodia Săgetător

Intervin ceva schimbări în ceea ce-i privește pe Săgetători. În ceea ce privește dragoste, stați bine, numai că ar trebui să aduceți lucruri noi în relație. Păreți cam monotoni, așa că ar trebui să luați atitudine și dacă tot faceți schimbări, luați în considerare și dragostea.

Zodia Capricorn

Aveți tendința de a cheltui bani pe nimicuri. Fiți mai selectivi. În privința dragostei sunteți foarte bine așa. Partenetul de viață vă respectă și vă iubește așa cum sunteți, iar lucrurile stau la fel ți invers.

Zodia Vărsător

Dragostea plutește în aer! Partenerul dumneavoastră de dragoste pare să vă aprecieze la adevărata valoare și încearcă să vă surprindă în orice chip. Și dumneavoastră faceți eforturi ca dragostea voastră să rămână vie. Toate merg ca pe roate.

Zodia Pești

Ceva vă nemulțumește! Vreți mai mult, dar nu faceți mai mult. Este o desincronizare între acțiunile aceste două acțiuni. Partenerul de viață pare și el nemulțumit de atitudinea dumneavoastră. Este recomandat să-i oferiți mai multă iubire. Amândoi aveți nevoie de asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×