Horoscopul dragostei 25 septembrie: Gemenii au fost părăsiți

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/09/2018, 16:27
Horoscopul dragostei 25 septembrie: Gemenii au fost părăsiți
Astrele arată în zodiacul iubirii că gemenii au fost părăsiți iar scorpionii rămân tot singuri, dar nu sunt nefericiți

Zodiacul iubirii de marți, 25 septembrie 2018, arată că nativii au parte de o zi ușor agitată. Multe surprize frumoase apar în calea tuturor. Dacă unii se puteau plânge de cariera profesională, acum nu o mai pot face, pentru că totul merge strună.

Viața personală va fi una în care vei fi nevoit să faci pași spontani, ca să nu o pierzi. Află ce au spus astrele despre îmbinarea celor două și care sunt lucrurile de care trebuie să te ferești.

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Ziua de 25 septembrie vine cu schimbări majore pe toate planurile. Partea bună e că mare parte din acestea aduc beneficii. Provocările trebuie primite cu brațele deschise, lucrurile noi sunt cele mai așteptate pentru nativi pentru a evolua.

Balanță

Nu fi atât de sigur pe liniile constante pe care le ai în viață, oricând lucrurile pot lua o altă turnură. Trebuie să înveți să iei tot ce e bun din situațiile prin care treci, astfel să-ți înveți lecțiile. Rigiditatea de care dai dovadă azi îl deranjează pe partenerul tău de viață, doar tu poți schimba asta.

Scorpion

Întuiția ta e foarte ascuțită, acum ești pus într-o situație în care trebuie să-ți pui la bătaie tocmai această calitate. Ești singur, dar asta nu te face nefericit.

Săgetător

Ți se răspunde agresiv și nepoliticos, așa că ajungi să ai o zi tensionată și obositoare. Nici tu nu ești mai amabil, așa că asta îți va reproșa jumătatea cu care îți împarți casa.

Capricorn

Ai o provocare interesantă la ușă, vei ajunge să contezi de oamenii de lângă tine, ei îți vor deveni motor secundar. Ești norocos că ai oameni care țin atât de mult la ceea ce simți și ce crezi.

Vărsător

O nouă aventură îți bate la ușă, pentru ea îți trebuie multă maturitate, e una importantă pentru evoluția ta de acum încolo. La început poate părea o joacă, însă nici n-ai idee ce te așteaptă.

Pești

Ceva nu va ieși conform călătoriei pe care o aveia în plan, așa că te întorci acasă. Ești trist din cauza amânării acesteia, așa că vei sta în casă, ăsta e un prilej pentru a-ți aduce prietenii la o poveste.

Berbec

Totul îți merge d eminune, azi apelezi la arsenalul tău de cucerire, căci te-ai decis că nu-ți mai trebuie singurătate.

Taur

Tu ești cel care deține frâul relației, așa că tu decizi ce și cum. Partenerul de viață are încredere deplină în felul în care abordezi și gândești situațiile.

Gemeni

O schimbare dramatică va fi în viața ta. Te vei despărți de partenerul tău de viață, din păcate, vei suferi o vreme.

Rac

Viața ta amoroasă este pe cale să învie, aduci sare și piper în relația voastră.

Leu

Comunicarea pasională cu partenerul nu funcționează ca de obicei, ăsta nu e motiv de ceartă.

Fecioară

Te cam lași pe dianfară în relație, ăsta nu este un lucru bun. Fericirea amândurora contează.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×