Horoscopista Mariana Cojocaru, în cel mai provocator costum de baie!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
03/10/2018, 21:27
Horoscopista Mariana Cojocaru, în cel mai provocator costum de baie! GALERIE FOTO
Horoscopista Mariana Cojocaru, în cel mai provocator costum de baie!

Horoscopista Mariana Cojocaru s-a afișat în cel mai provocator costum de baie! Printre cele mai cunoscute și apreciate horoscopiste de la noi, Mariana Cojocaru este o femeie extrem de carismatică, care știe să se facă plăcută și care emană pozitivitate prin toți porii săi. Chiar dacă are o conformație rubensiană, formele sale voluptoase au „amețit” mulți bărbați la piscină și pe plajă în această vară.

Mariana Cojocaru a îmbrăcat un costum de baie extrem de sexy

Mariana s-a afișat pe o plajă de la malul Mării Negre într-un costum de baie negru extrem de decupat în zonele cele mai „curbate” ale corpului. Decolteul adânc și amețitor a fost piesa de rezistență al acestuia. Chiar dacă vorbim despre un costum de baie întreg, Mariana a radiat pe nisipul fierbinte și s-a fotografiat extrem de încrezătoare în propriul ei șarm.

Mariana Cojocaru, în valurile Mării Negre

Mariana Cojocaru a divorțat în urmă cu șapte ani

Mariana Cojocaru a vorbit de curând despre căsnicia eșuată pe care a avut-o alături de fostul ei soț. Astroloaga s-a destăinuit și a dezvăluit publicului detalii despre căsinicia șubredă pe care a avut-o alături de un bărbat pe care l-a iubit, dar care s-a schimbat enorm de-a lungul timpului.

“Eram intr-o relatie in care nu comunicam absolut deloc. Si imi gasisem refugiul in copii si in munca. Cu toţii suportam multe lucruri pana cand se fac copiii mari. Eu am fost cea care a luat decizia, eu am zis stop-joc, pentru ca nu mai putea functiona relatia aşa. Sunt de sapte ani divortata, dar relatia se stinsese de mai mult timp. M-am eliberat dintr-o casatorie care nu era tocmai inspirata. Imediat mi-am recapatat bucuria de viata”, a povestit Mariana Cojocaru.

„Partile sunt de acord cu atribuirea bunului in integralitate catre Cojocaru Mariana, cu obligarea acesteia la plata unei sulte catre Cojocaru Gabriel. Partile sunt de acord cu stabilirea in favoarea reclamantei Cojocaru Mariana a unei cote de contributie de 85% la dobandirea bunului, restul de 15% reprezentand contributie a paratului Cojocaru Gabriel. Partile declara ca valoarea bunului este stabilita la 121.390,53 lei, din care sulta care revine paratului este in cuantum de 18.208,58 lei, care se va achita de catre reclamanta paratului”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×