Horoscop zilnic: vineri, 3 ianuarie. Vărsătorul are șanse reale să devină șef

Horoscop zilnic: vineri, 3 ianuarie. Vărsătorul are șanse reale să devină șef
Horoscop 3 ianuarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 3 ianuarie. Astfel, aflăm că multe dintre zodii încă mai sunt cu gândul la petrecere și amână câtpot de mult reîntoarcerea la serviciu. Altele însă, cum este Vărsătorul, este nerăbdător să se întoarcă în câmpul muncii, unde poate fi numit șef.

Berbec

Nativul Berbec are țansa să devină liderul care și-a dorit mereu să fie. Astrele îi scot în cale ocazia mult așteptată, după ce liderul unui proiect sau a unei echipe renunță la funcția sa. Aveți șansa să vă face remarcați!

Taur

Taurul este implicat într-un conflict cu partenerul de viață. Trebuie să îndure multe vorbe grele, deoarece știe că apele se vor limpezi, iar excesul de furie va trece rapid, lăsând adevăratele sentimente să se arate.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt luați prin surprindere de unele evenimente neprevăzute. Nu au ce face decât să aștepte ca aceste evenimente să treacă de la sine, deoarece nu pot interveni cu nimic.

Rac

Racul este cam nesigur în propriile forțe astăzi, dar nu are de ce să își facă probleme, deoarece este un nativ foarte puternic. Va găsi soluțiile cele mai bune la problemele care îi apar în cale.

Leu

Leu încă are chef de petrecere, deoarece spiritul Crăciunului încă nu l-a părăsit. Face ce face și ajunge la o altă masă, alături de prieteni buni, cu care este dispus să petreacă chiar și Revelionul bucătarilor al lătarilor, etc. Găsește oricând un motiv de petrecere.

Fecioară

Nativul Fecioară este pus sub presiune de un proiect la care lucrează de ceva timp. Acesta reacșionează foarte bine în astfel de situații și va lua măsurile potrivite care îi vor aduce succesul.

Balanţă

Nativul Balanță este tare drăgăstos astăzi, iar această situație îi va trezi suspiciuni persoanei iubite. Va realiza că nu este nimic în neregulă cu partenerul de viață, iar ziua va decurge cum nu se poate mai bine.

Scorpion

Nativul Scorpion realizează că petrecerea s-a terminat, așa că începe să-și pună pe o hârtie planul de bătaie pentru anul 2020. Vrea să evolueze și are șanse reale s-o facă, mai ales dacă are alături familia și prieteni dragi.

Săgetător

Săgetătorul are o șansă reală să își rotnjească veniturile, dar este posibil ca acesta s-o rateze, mai ales dacă mintea sa îi stă tot la petrecerea de Revelion pe care a prelungit-o deja destul de mult.

Capricorn

Capricornul refuză să mai trăiască din amintiri, când totul era bine și frumos și se lovește de realitate, însă trebuie să treacă peste toate problemele, deoarece îl așteaptă un an destul de bun.

Vărsător

Vărsătorl dă dovadă că se descurcă foarte bine într-o echipă care știe ce vrea. S-ar putea chiar să fie numit șef, la începutul anului, funcție pe care o va duce pe cele mai înalte culmi, deoarece are capacitatea de a aduna oamenii și i poate face să dea tot ce au mai bun în ei.

Pești

Sfaturile celor din zodia Pești sunt la mare căutare printre apropiați. Recomandările voastre se vor dovedi folositoare pentru cei care vi le vor cere. În schimb, pentru ajutorul dat, vă veți bucura și de răsplată. În a doua parte a zilei, după ce v-ați îndeplinit treburile pe care vi le-ați propus, ar fi bine să dați atenție și propriei persoane și să căutați să vă relaxați, recomandă horoscopul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×