Horoscop zilnic: vineri 23 noiembrie 2018. Astrologii prevestesc ghinion pentru o zodie!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/11/2018, 17:03
Horoscop zilnic: vineri 23 noiembrie 2018. Astrologii prevestesc ghinion pentru o zodie!
Horoscopul zilnic de vineri, 23 noiembrie, anunță o zodie că va avea parte de ghinion!

Conform horoscopului zilnic pentru ziua de vineri, 23 noiembrie 2018, astrologii prevestesc ghinion pentru o zodie! Luna Plin în Gemeni aduce nenoroc pentru una dintre zodii. Așadar, se anunță Vinerea neagră! Denomenul de Lună Plină care intră în nativii zodiei Gemeni începe pe data de 23 noiembrie, de la ora 07:39, care este la 0 grade în semnul Gemeni și va fi puternic așteptată de Marte în cuadratura cu Jupiter. Mai exact, zodiile vor și puse pe rele, mânie, lipsă de control, vor aprinde conflicte și vor fi lipsite de înțelegere, toleranță.

Așa arată horoscopul de azi, 23 noiembrie 2018

Continuând cele scrise mai sus, cu toate schimbările pe care zodiile le vor avea din cauza Lunii Pline, este recomandat ca toți nativii zodiacului să se umple cu răbdare, cu mai multă bunătate, respect și diplomație.

Berbec

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Berbec sunt pozitive! E posibil să finalizeze un proiect la care au lucrat mult. De asemenea, este posibil să vă puneți câteva probleme într-un grup de prieteni.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt în momentul în care trebuie să privească dincolo de aparențe. Contextul astral vă este favorabil, așa că pentru tine totul ar trebui să fie bine.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni li se întrevede finalul unei activități de lung durată. Este posibil să primească vești bune în legătură cu ceva bani pe care i-au cheltuit acum mult timp.

Rac

Previziunile astrale pentru nativii zodiei Rac parcurg o perioadă plină de schimbări. Sunteți preocupat de renovarea locuinței dumneavoastră. De asemenea, astăzi aveți tendința de a arunca destul de ușor cu banii.

Leu

Nativii zodiei Leu au o zi bună în privința relațiilor care să le și aducă ceva avataje. De altfel, aveți parte și de un moment în care vă consolidați relația cu partenerul de viață.

Fecioară

Previziunile astrologice arată că nativii zodiei Fecioară au parte de o perioadă care marchează finalul unor probleme de sănătate. În plan profesional, aveți ocazia să finalizați un proiect care va secat de energie.

Balanță

Nativii zodiei Balanță arată că astăzi, vineri, 23 noiembrie, aceștia traversează o perioadă minunată. Se simt în formă și sunt plini de entuziasm. Cu toate acestea, dacă ceva vă va atinge în această perioadă, aveți tendința să exagerați.

Scorpion

Sunteți preocupați să vă găsiți un echilibru în viață, mai ales între timpul dedicat profesiei și cel dedicat familiei. Vreți să petreceți mai mult timp cu partenerul de viață, însă ceva vă împiedică, dar stai fără griji, căci asta nu vă va afecta relația. Totul este bine!

Săgetător

Previziunile astrologice pentru vineri, 23 noiembrie 2018, arată că nativii zodiei Săgetător au o perioadă agitată, cu enevimente neprevăzute. Luna Plină în Gemeni vă aduc probleme. Le este recomandat să nu își facă un program fix pentru azi, căci totul va fi amânat și dat peste cap.

Capricorn

Vă preocupă din ce în ce mai tare situația financiară și vă străduiți din greu să găsiți o suliție prin a vă suplimenta veniturile.

Vărsător

Este posibil ca astăzi, vineri, 23 noiembrie, să vă doriți tare să fiți în centrul atenției. De asemenea, aveți un nivel crescut de emotivitate, iar riscul ca astăzi să izbucniți din cauza unor probleme este mare.

Pești

Simțiți nevoia să stați cât mai mult în preajma partenerului de viață. De altfel, aveți tendința de a vă face griji din ce în ce mai mari în privința acestuia. Posibil să vă întâlniți cu sentimentul de gelozie, însă este bine să o expuneți altfel. Iar, dacă vei exploda, este posibil să te revanșezi față de acesta prin organizarea unei cine romantice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×