Horoscop zilnic: vineri, 22 noiembrie. Nativii Pești au parte de câștiguri nesperate

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
21/11/2019, 14:13
Horoscop zilnic: vineri, 22 noiembrie. Nativii Pești au parte de câștiguri nesperate
Horoscop 22 noiembrie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilei de 22 noiembrie. Multe dintre zodii primesc vești bune și au parte de câștiguri nesperate, însă altele au cheltuieli serioase. Nativii Pești fac bani din orice activitate pe care o vor desfășura.

Așa arată horoscopul zilei de 22 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec va fi supus unui adevărat tir financiar! Va fi lovit din toate părțile, mai ales că are de cumpărat mai multe cadouri, trebuie să plătească facturile, dar consoarta iese la un shopping extins! Nativul trebuie să-și facă niște calcule rapide!

Taur

Nativul Taur are nevoie de o schimbare. Trebuie să lase în urmă tot ce l-a ținut pe loc, tot ce l-a făcut nefericit și să meargă mai departe pentru atingerea scopurilor sale, deoarece timpul trece!

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor află niște zvonuri, bârfe, informații. Unele dintre ele l-ar putea ajuta să găsească o nouă sursă de venit, dacă manipulează cum trebuie aceste infrmații.

Rac

Nativul Rac are o dispută cu un prieten, dar totul se termină cu bine, deoarece este vorba despre o mică neînțelegere. Acasă, totul este bine, iar partenerul de viață va veni cu o surpriză plăcută.

Leu

Nativul Leu este dornic să învețe lucruri noi, așa că nu este exclus să se înscrie la un curs care să îi ofere o nouă perspectivă de a privi lucrurile. L-ar putea ajuta mult în carieră, dar acolo poate găsi și o persoană foarte interesantă, cu care să bea o cafea, poate două.

Fecioară

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei au chef de ducă și unii chiar vor călători. Cu munca, sau cu familia, nativii vor merge în locuri noi și vor întâlni oameni noi, de la care vor avea multe de învățat.

Balanță

Nativul Balanță are probleme cu cheltuielile. Se pare că trebuie să oprești mai multe achiziții demarate, deoarece plata facturilor are prioritate! În familie apar mici discuții, dar totul se termină la un pahar de vin.

Scorpion

Nativul Scorpion are probleme la locul de muncă.Șeful este hotărât să îi dea sarcini noi, însă nu vrea să renegocieze salariul sub nicio formă. Poate ar fi timpul să mergeți mai departe, într-un alt colectiv.

Săgetător

Săgetătorul are treabă multă la locul de muncă, dar reușește să termine, după ce cere ajutorul unui coleg. Se calmează spre seară, în brațele persoanei iubite.

Capricorn

Capricornul este plin de viață. Vesel, pus pe soții și pe distracții. Cei dragi și apropiați îți pot frână elanul, însă treci peste toanele lor. Bine ar fi să eviți implicarea emoțională în problemele altora și să te ocupi mai mult de sufletul tău.

Vărsător

Partenerul de viață se poate opune dorințelor tale de schimbare în sferă domestica, însă cu puțină răbdare și cu efortul de a-i explică necesitatea celor propuse de ține, vei obține ceea ce îți dorești.

Pești

Ești impulsionat de astre de a învață lucruri noi, fie lecturând cărți specifice, fie gândindu-te să studiezi temeinic o temă care ți-ar fi necesară în dezvoltarea profesională. Tot astrele aduc câștiguri nesperate pentru nativii Peștii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×