Horoscop zilnic: vineri, 19 octombrie 2018. O zodie se pregătește să spună ”adio”!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/10/2018, 17:13
Horoscop zilnic: vineri, 19 octombrie 2018. O zodie se pregătește să spună ”adio”!
Horoscopul zilnic de vineri, 19 octombrie 2018, aduce unei zodii o veste proastă

Potrivit horoscop zilnic, ziua de vieri, din data de 19 octombrie 2018, aduce o veste rea! Previziunile astrologice anunță o zodie că trebuie să se pregătească pentru a spune ”adio”. Însă, cu toate că este inevitabil ca unele lucruri să se termine, să nu uităm niciodată că întotdeauna urmează lucruri și mai bune. Dar, în așteptarea unor situații favorabile pentru noi, după ce am trecut de eșec, timpul trebuie să treacă cu folos. Este recomandat întotdeauna să ne bucurăm de ce ni se întâmplă, să avem momente în care să depunem mult efort pentru a ne împlini dorințele, dar să nu uităm să avem momente și de relaxare.

Așa arată horoscopul de ani, 19 octombrie 2018

Așadar, după cum spuneam mai sus, una dintre zodii o să treacă printr-un episod prin care trebuie să-și ia rămas bun de la ceva sau cineva, unele trebuie să învețe să se relaxeze puțin, iar altele să se încarce cu multă diplomație și răbdare.

Berbec

Previizunile astrologilor pentru această zi anunță nativii zodiei că vor avea parte de unele schimbări care îi pot agita. Dacă astăzi aveau ceva planificat, se pare că se va duce de râpă.

Taur

Nativii zodiei Taur dau piept astăzi cu un om, care este chiar din anturajul său, ce nu împărtășește aceleași principii cu ei, lucru deranjant pentru Tauri. Însă, aceasta ar trebui să fie o lecție de viață, căci nu toți oamenii pot fi de acord totalmente cu ceea ce gândim noi.

Gemeni

Gemenii luptă din toate puterile sale pentru un scop, care însă e cam șubred. Ceva nu funcționează cum trebuie și oamenii cu care se luptau pentru acest scop îi dau peste nas. Este recomandat să te înarmezi cu multă răbdare și diplomație.

Rac

Nativii zodiei Rac trec printr-o perioadă care i-a bulversat. Astăzi se decid însă să pună piciorul în prag și să renunțe la toate stările care-i fac să fie triști.

Leu

Previziunile astrologice încep o activitate care-i consumă destul de mult, însă nu neapărat fizic. În acest sens, aceștia decid să ia atitudine și să-și reorganizeze tot interiorul. Vor să treacă la un alt nivel în ceea ce privește sistemul lor de valori.

Fecioară

Este posibil ca azi să fii învinovățit pentru lucruri pe care nu le-ai făcut, însă dovezile care să dovedească nevinovăția vor apărea fără să depui un efort.

Balanță

Nativii zodiei Balanță au o zi extrem de bună! Aceștia degajă în jurul lor numai energie bună. De asemenea, previziunile astrologice arată că astăzi vor fi extrem de căutați de oameni care poate i-au uitat o perioadă și asta tocmai datorită atitudinii lor din prezent.

Scorpion

Pare că nativii zodiei Scorpion s-au împotmolit undeva, lucru care-i face să fie cam triști, ceea ce nu este bine. Nu te lăsa copleșit de mersul prost al situației pe care tot începi să o tragi numai spre bine.

Săgetător

Ceva te mână și mai tare în lupta în care ești implicat acum! Un lucru bun ți se întâmplă, lucru ce își dă o energie de zile mari.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn pare că stau într-o relație care nu-i mai mulțumește de mult. Amăgirea nu este binevenită niciunde. Este recomandat ori să schimbi ceva ori să iei o decizie care se recumă la ”adio”.

Vărsător

Ai parte astăzi, vineri, 19 octombrie 2018, de o întâlnire cu o persoană care va aduce numai lumină în viața ta. De asemenea, pare că treci printr-o perioadă presărată cu câteva probleme, însă datorită acestei persoane, vei reuși să treci peste.

Pești

Nativii zodiei Pești adună toate persoanele dragi în jurul lor, lucru îmbucurător pentru toată lumea. De altfel, aceștia trebuie să aibă grijă mai amre și de partenerul de viață. S-au ca mculcat pe o ureche de o perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×