Horoscop zilnic: vineri, 13 decembrie 2019. Peștii și Capricornii au parte de o zi plină de încercări dure

Dan Suta   
în Horoscop
12/12/2019, 13:36
Horoscop zilnic: vineri, 13 decembrie 2019. Peștii și Capricornii au parte de o zi plină de încercări dure
Horoscop 13 decembrie 2019. Sutsa foto: apkpure.com

Horoscop zilnic: Ziua de vineri, 13 decembrie 2019 va fi una destul de complicată pentru Pești și Capricorni. Vor avea parte de tot felul de încercări mai ales din punct de vedere profesional.

Horoscop 13 decembrie pentru Berbec

Berbecii se trezesc cu fața la cearșaf și sunt în dispoziție proastă toată ziua. Vor fi puși în tot felul de situații neprietenoase cu felul lor de a fi.

Taur

Taurii au o zi interesantă din punct de vedere karmic. Vor observa cum li se va face dreptate într-o situație fără să miște vreun deget.

Gemeni

Gemenii nu sunt tocmai în apele lor. Pentru o ei o zi de vineri, 13, aduce în general ghinioane. Ar fi bine să se ferească să ia decizii pripite.

Rac

Racii au parte de o zi în care vor comunica mult cu tot felul de oameni, fie în interes de serviciu, fie în interes personal. Este o zi benefică pentru ei.

Leu

Leii sunt indispuși încă de la prima oră a dimineții. Nimic nu le convine și parcă e din ce în ce mai greu să porți o discuție serioasă cu ei.

Fecioară

Fecioarele se concentrează asupra planurilor de viitor și se refugiază în lumea lor plină de idei pe care speră să le concretizeze într-o bună zi.

Balanță

Balanțele primesc reproșuri la locul de muncă pentru felul superficial în care tratează anumite sarcini.

Scorpion

Scorpionii dau dovadă de maturitate într-o situație în care li se cere părerea pentru a rezolva o problemă sentimentală. Problema e că maturitatea nu o aplică și când trebuie să își rezolve propriile probleme.

Săgetător

Săgetătorii au o zi bună, o zi în care se concentrează asupra familiei și a lucrurilor care îi fac cu adevărat fericiți.

Capricorn

Capricornii sunt puși în situații ostile și trebuie să scoată toate armele dacă vor să facă față provocărilor.

Vărsător

Vărsătorii sunt în lumea viselor. Fac ce fac și ajung din nou în starea de reverie.

Horoscop 13 decembrie pentru Pești

Peștii au parte de o zi destul de anevoioasă. Își dau seama că au procedat greșit în anumite circumstanțe, iar acum trebuie să scoată bani din piatră seacă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×