Horoscop zilnic: sâmbătă, 8 februarie. Peștii culeg roadele muncii lor

Bogdan Solomon   
în Horoscop
07/02/2020, 14:37
Horoscop zilnic: sâmbătă, 8 februarie. Peștii culeg roadele muncii lor
FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 8 februarie. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 8 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune. Dacă te numeri printre nativii din zodia Pești, ai toate motivele să țopăi de bucurie, mai ales că a venit în sfârșit vremea să culegi roadele muncii tale.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 8 februarie

Eforturile din ultimele zile îți aduc mari satisfacții în plan financiar, iar acestea vin cum nu se putea mai bine, pentru că va trebui să folosești sumele de bani primite pentru achitarea unor datorii care nu mai suportă amânare. Crede-ne pe cuvânt, te vei simți mult mai bine de îndată ce îți vei lua această povară de pe umeri.

Berbec

De dragul familiei ești capabil de orice, fiind convins că și ei ar face la fel pentru tine. Dar, ai putea avea o surpriză foarte neplăcută când vei vedea realitatea. Cândva, ai făcut ceva important pentru cineva drag, iar acum, când ar fi momentul potrivit să-ți întoarcă serviciile, descoperi că nu este de găsit ori caută diverse scuze ca să scape de responsabilitate, ba chiar încearcă tot el să profite pentru că cerșește milă și ajutor. Nu pica din nou în această plasă! Trebuie să te trezești la realitate ca să observi cum reacționează omul atunci când îi vei solicita ajutorul.

Taur

Nu te aștepta ca marile planuri de acum să se concretizeze peste noapte deoarece ți se va cere o imensă răbdare. Important este că ele sunt posibile, deci nu contează cât de mult va dura, de vreme ce vei ajunge într-un final, la rezultatele promise. Primești de undeva chiar o garanție că, odată și-odată, toate se vor așeza conform planurilor tale de acum. Adună-ți toate forțele cu speranța că nu mai este mult până la victorie. E doar o chestiune de timp!

Gemeni

Dai piept cu o situație neprevăzută care îți taie tot elanul. Când vezi că nu a ieșit conform planurilor, ai tendința de a le privi pe toate în negru și să scoți în evidență doar lipsurile și dezavantajele. Nu toate ies ca la carte, mai există și momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de învățat. Deși nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranță ți se oferă altceva în schimb care să te mulțumească, deci nu te crampona de un singur țel, pentru că dacă nu îl împlinești, decepția pune stăpânire pe tine.

Rac

Ai muncit mult la un proiect de durată care se apropie acum de final. Ca la orice punct terminus, este vremea unei recapitulări generale din care să îți dai seama dacă ai rezolvat tot ce ai intenționat la început și dacă ți-ai atins cu brio țelurile propuse. Ultimele retușuri se fac acum, pe loc, și după ce vei pune și punctul final, vei fi mândru de roadele culese. Poate aceste roade se numără în bani sau doar în satisfacția muncii împlinite, dar nu te grăbi să demarezi deja altă activitate. Ia o pauză binemeritată!

Leu

Ai ocazia de a povesti despre un succes din trecut care stă la baza reușitei de astăzi. Mai sunt încă persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai făcut în trecut, cu ce te-ai lăudat în anii anteriori, deci scoate-ți palmaresul de la naftalină și spune singur care îți sunt realizările mai vechi. Lasă modestia la o parte și spune celor dispuși să asculte prin ce etape ai trecut până ai ajuns în acest punct. Poți fi un exemplu și pentru alții care încă mai vâslesc din greu să te ajungă!

Fecioară

Ești plin de solicitudine și te arăți dispus să cooperezi în orice plan, chiar și în acelea în care nu ești pe deplin de acord cu ideile vehiculate. Ești persoana cea mai conștientă de importanța dialogului pașnic pentru a redresa situația de față, tocmai de aceea ești primul care cedează în cazul în care atmosfera devine apăsătoare. Ce rost să o ții doar pe a ta, când se poate discuta și altfel? Ideile, prezentate cu mult calm, pe care le propui sunt menite să aducă totul la normal.

Balanță

Un noroc de zile mari îți vizează situația materială, dar asta nu înseamnă că trebuie să dai buzna în prima agenție loto și să arunci toți banii pe un loz. Norocul apare sub o altă formă, ca o idee practică foarte bună care, dacă va fi folosită eficient, va atrage bani mulți în viitor. Acțiunile de durată în care ești implicat de ceva vreme pot fi rezolvate acum extrem de ușor, printr-o idee genială ce face ca totul să ajungă mai repede la ce ți-ai propus. Șansa apare sub forma unei ieșiri neașteptate dintr-o zonă în care nimic nu se mai urnea.

Scorpion

Discuțiile pe care le porți cu partenerul de viață au un efect pozitiv asupra ta, în cuplu, iar respectul și încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare și intenții sincere de a participa trup și suflet. La fel este și din partea ta: spui imediat „da” la tot ce are partenerul de spus. Reușiți astfel să conlucrați excelent, punând fiecare în joc calitățile care vi se cer pentru o relație minunată: unul investește suflet, celălalt rațiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

Săgetător

Fii intransigent și nu permite nimănui să se abată de la reguli, ca nu cumva să ai de suferit de pe urma eventualelor erori. Ia legea în mână și fă-o pe justițiarul acolo unde este nevoie, pentru că azi adevărul este de partea ta. Poți demasca pe cei care nu respectă legile, pe cei care au mințit sau ți-au înșelat încrederea. Doar tu poți decide dacă măsurile pe care le iei sunt categorice sau încerci să fii mai blând. Unde-i lege nu-i tocmeală, și la fel te comporți cu cei pe care-i consideri vinovați.

Capricorn

Ești sfătuit să stai pe loc și să nu duci mai departe planul la care îți aduci contribuția. O pauză sau doar o simplă detașare de miezul evenimentelor îți va oferi o altă perspectivă asupra acestei teme și vei descoperi noi variante de abordare. Mai ai multe de învățat, dar nu poți ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treci și prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau să scormonești în minte după soluții eficiente pe care nici nu știai că le deții.

Vărsător

Trebuie să-ți ajustezi modul de a te adresa celor din jur în funcție de relația pe care o ai cu aceștia. Ai mare grijă cum vorbești cu cineva drag, pentru că o reacție impulsivă l-ar putea deranja foarte tare. La fel trebuie să fii atent ce ton folosești în relația cu subalternii sau cu rivalii, pentru ca amabilitatea și duhul blândeții nu se potrivesc în situația de față. Cu fiecare trebuie să comunici altfel, de aceea trebuie să analizezi cu mare atenție relația pe care o ai cu fiecare.

Pești

Ești mai sigur pe tine datorită roadelor concrete la care ajungi azi. Când vezi că eforturile au și o urmare materială, fie că este vorba de bani, fie de un țel atins, ești mult mai motivat și tragi tare. De asemenea, vei primi o sumă de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plăți administrative și gospodărești care nu mai suferă amânare. Vei plăti lumina sau chiria, orice altă factură care își așteaptă rândul și pe care nu o mai poți amâna. Te vei simți mai bine după ce o vei aduce la zi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×