Horoscop zilnic, sâmbătă, 7 decembrie. O zodie va avea parte de două zile de coșmar

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/12/2019, 12:28
Horoscop zilnic, sâmbătă, 7 decembrie. O zodie va avea parte de două zile de coșmar
Care sunt veștile pe care le aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 7 decembrie. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au consultat astrele și au pregătit horoscopul pentru prima zi de weekend. Sâmbătă, 7 decembrie, una dintre cele 12 zodii va avea parte de nereușite, supărări și dezamăgiri în dragoste.

Horosop zilnic pentru sâmbătă, 7 decembrie 2019

Berbec

Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți distrugă încrederea și optimismul. Ai o mulțime de idei interesante, pune-le în aplicare. Uneori nu ai nevoie decât de un implus.

Taur

Întâlnirea cu un prieten mai vechi îți va da planurile peste cap. Este foarte important să ții cont de dorințele celor din jur. Nu mai încerca să te pui pe primul loc mereu.

Gemeni

Ești comod și stai mai mult pe acasă. Partenerul de viață are nevoie de ajutor în gospodărie. Nu ezita să spui „Da”. La finalul zilei vei avea parte de o surpriză neașteptată.

Rac

Astrele sunt de partea ta și tot ce întreprinzi azi va fi de bun augur. Relația de iubire merge în direcția cea bună, însă mai este nevoie de mai multă încredere și siguranță.

Leu

Comunicarea te va scoate din multe dificultăți. Ai vorbele la tine și reușești să câștigi multe persoane de partea ta. Sfaturile unei rude în vârstă te vor ajuta enorm de mult.

Fecioară

Nimic nu merge cum ar trebui azi. Planurile îți sunt date peste cap și tot ce-ți pui în plan eșuează. Dacă nu reușești să rezolvi lucrurile, duminică situația va continua. Fă ceva în acest sens.

Balanță

O persoană nouă va intra în viața ta. Ți s-au aprins călcâiele și sunt șanse mari să te îndrăgostești iremediabil. Se anunță o poveste de dragoste de neuitat care se va lăsa cu multe amintiri.

Scorpion

Orice lucru important ai avea pe ordinea de zi, amână pentru o altă zi. Acordă mai multă atenție familiei pe care ai neglijat-o în ultima perioadă. Mergeți la un film sau o piesă de teatru.

Săgetător

Colegii de serviciu sunt de acord cu ideile tale, dar nu uita de ale lor. Nu alerga după mai mulți iepuri pentru că s-ar putea să nu prinzi niciunul. Fă cu o listă cu principalele priorități.

Capricorn

Relația de cuplu este senină și armonioasă. Persoana iubită te va impresiona cu un cadou unic sau îți va da o veste uimitoare. Dedică timp și pentru activitățile zilnice cum ar fi curățenia.

Vărsător

Astăzi nu este potrivită pentru vizite de niciun fel. Amână orice ai în plan. Ți se propune o afacere, dar gândește-te bine înainte să iei o decizie. Uneori graba strică treaba.

Pești

Fii prudent și nu cheltui toate economiile. Gândește-te că în curând vor veni sărbătorile și ai de cumpărat multe cadouri. Fii chibzuit și responsabil. În rest, toate merg strună.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×