Horoscop zilnic: sâmbătă, 23 februarie 2019. O zodie este pusă la grea încercare

Claudiu Surmei   
în Horoscop
22/02/2019, 17:21
Horoscop zilnic: sâmbătă, 23 februarie 2019. O zodie este pusă la grea încercare GALERIE FOTO
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 23 februarie 2019

Horoscop zilnic: sâmbătă, 23 februarie 2019. Astrologii nu au deloc vești bune pentru nativii din zodia gemeni, care vor fi puși la grea încercare. În schimb mai multe zodii vor avea noroc în dragoste. Ar putea fi vorba despre o frumoasă poveste de iubire sau, din contră, despre un profund sentiment de regret.

Berbecii sunt tentați să își deschidă o afacere, Taurii simt nevoia să dea o petrecere de zile mari, în timp ce nativii din zodia Săgetător au nevoie de o schimbare în viața personală.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 23 februarie 2019

Horoscop zilnic: sâmbătă, 23 februarie 2019. Iată ce le rezervă astrele nativilor din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Astrologii nu au vești bune pentru nativii din zodia Gemeni
Astrologii nu au vești bune pentru nativii din zodia Gemeni

Berbec

Berbecii sunt tentați să își deschidă o afacere pentru că simt că au ocazia să dea lovitura pe plan financiar. Chiar dacă nimeni nu vă acordă încredere, nu dați înapoi!

Taur

Taurii simt nevoia să dea o petrecere de zile mari. Luați în calcul și posibilitățile financiare, dar și starea de sănătate! E posibil ca un invitat – surpriză să vă ia mințile la party.

Gemeni

Gemenii au probleme pe toate planurile. Datorii neplătite, stres la locul de muncă, stare fizică deteriorată, la fel ca și cea psihică. Nu vă lăsați descurajați!

Rac

Persoanele dragi vă acordă foarte multă atenție. Veți petrece ziua acasă și le veți face pe plac celor din jur, dar astrele vă recomandă să găsiți alternative.

Leu

Sunteți foarte agitați din cauza activităților în care sunteți prinși. Încercați să cereți ajutorul celor din jur pentru a vă rezolva unele dintre probleme. Seara vă rezervă o întâlnire romantică.

Fecioară

Aveți nevoie de odihnă și liniște. Veți avea parte de surprize plăcute, iar cei care au parteneri vor avea parte de romantism, în timp ce persoanele singure își pot întâlni marea dragoste.

Balanță

Ziua va fi încărcată de emoții pozitive. Veți avea parte de armonie în viața personală. Nu vă grăbiți să intrați în afaceri. Este mai degrabă o zi foarte bună pentru relaxare.

Scorpion

Evitați cheltuielile care nu sunt necesare și nu intrați în roluri cu care nu sunteți obișnuiți pentru că s-ar putea să dați greș dacă nu sunteți obișnuiți cu noua postură.

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia unei schimbări în viața personală. Luați în calcul și părerile celor apropiați și încercați să petreceți mai mult timp afară. Nu încercați să impresionați prin cheltuieli extravagante.

Capricorn

Este o zi favorabilă pentru a cunoaște oameni noi. Dacă aveți de făcut un drum lung, este bine să fiți precauți la volan. Evitați contactul cu persoane nepoliticoase.

Vărsător

Profitați de afaceri pentru că se anunță câștiguri materiale consistente. Nu strică să vă sunați prietenii și să îi invitați în oraș sau la o petrecere acasă.

Pești

Se anunță o întâlnire cu o persoană dragă sau o călătorie mai lungă în care vă veți cumpăra în sfârșit lucrurile pe care vi le doriți de multă vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×