Horoscop zilnic: sâmbătă, 22 decembrie 2018. Racii au parte de o surpriză minunată!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
21/12/2018, 15:03
Horoscop zilnic: sâmbătă, 22 decembrie 2018. Racii au parte de o surpriză minunată!
Hroscop zilnic: sâmbătă, 22 decembrie 2018, Racii au parte de o surpriză de proporții

Conform horoscopului zilnic, ziua de sâmbătă, 22 decembrie vine cu vești noi legate de norocul pe care câteva zodii în vor avea cu carul în anul nou. Norocul și-l mai face și omul cu mâna lui, astfel că oricum ar fi recomandat efortul în doze mici, însă continuu, dar să fie și în echilibru cu ceva relaxare. Iar dacă 2019 vine cu pași repezi, e bine să păstrăm și pentru anul nou încărcătura pe care am avut-o de sărbătorile de iarnă: calm, toleranță, bunătate. Astfel, clar și anul ce vine va fi la fel de bun precum cel ce va trece în curând.

Așa arată horoscopul de azi, sâmbătă, 22 decembrie 2018

Berbec

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Berbec arată că aceștia, sâmbătă, 22 decembrie 2018, trebuie să ia frâiele în mâini. Misiunea acestuia este să devină un lider, lucru care se poate întâmplat, căci nimic nu-ți stă în cale.

Taur

În 2019, scopul nativii zodiei Taur este să întorci un om pe calea cea bună. Poate fi vorba despre o rudă, ori despre un prieten.

Gemeni

Previzunile astrologilor pentru nativii zodiei Gemeni arată că în anul ce vine aceștia vor fi puțin mai copilăroși, se vor bucura de lucrurile mărunte și de timpul lor liber.

Rac

Horoscop zilnic: sâmbătă, 22 decembrie 2018. Racii au parte de o surpriză minunată, care le va face anul nou unul minunat!
Conform horoscopului zilnic, ziua de sâmbătă, 22 decembrie vine cu vești legate de zodia Rac

Nativii zodiei Rac vor avea o surpriză tare plăcută! Aceștia vor aduce pe lume un copil ori vor boteza unul. Așadar, îți asumi o responsabilitate mare în anul 2019.

Leu

Misiunea ta în anul ce vine, misiune care de altfel începe să prindă contur de sâmbătă, 22 decembrie 2018, este să duci un plan la bun sfârșit.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară își restabilesc lista de priorități, se organizează și lucrurile chiar ies. De asemenea, totul la aceștia se leagă de casă sau muncă.

Balanță

Previziunile pentru nativii zodiei Balanță, pentru anul nou, anunță un conflict major. Acesta se leagă probabil de mediul în care aceștia își desfășoară acțiunile zilnice.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt puși la încercare în anul nou. Aceștia trebuie să depășească un moment dificil, care probabil va începe chiar din perioada următoare.

Săgetător

Astăzi pui în fața tuturor relaxarea, cum o vei face și în anul nou.

Capricorn

Începi să îndrumi o persoană. De altfel, numai cu ajutorul tău aceasta își va putea da seama de ce e capabilă să facă. Te transformi treptat într-un mentor.

Vărsător

Sâmbătă, 22 decembrie, vezi lumea cu alți ochi. Astfel, dai piept într-un final cu realitate, lucru care la început nu te bucură deloc.

Pești

Sâmbătă, 22 decembrie 2018, începe misiunea pe care dorești să o îndeplinești anul viitor: cea dea te iubi mai mult pe tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×