Horoscop zilnic sâmbătă, 17 august! Fecioara are parte de o surpriză dureroasă!

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
16/08/2019, 17:25
Horoscop zilnic sâmbătă, 17 august! Fecioara are parte de o surpriză dureroasă! GALERIE FOTO
Horoscop 17 august

FANATIK vă aduce horoscopul zilei de 17 august. Multe zodii au parte de o zi relaxantă, petrecută în sânul familiei. Altele au parte de câștiguri, însă altele primesc vești proaste. Fecioara va fi dezamăgită de partenerul de viață.

Așa arată horoscopul zilnic de sâmbătă, 17 august

Berbec

Nativii Berbec sunt un pachet de nervi, astăzi. Aveți de luat și o decizie importantă, dar trebuie să vă păstrați calmul și să nu acționați impulsiv, deoarece s-ar putea să regretați mai tarziu, mai ales dacă este vorba și despre o sumă de bani mai mare.

Taur

Taurii își regăsesc astăzi partea artistică. Sunteți creativ, iar prietenii și familia vor aprecia această latură a dumneavoastră. Cineva vă va cere sfatul și vă va aprecia pentru totdeauna pentru sfatul pe care i-l veți da.

Horoscop 17 august
Horoscop 17 august

Gemeni

Veţi primi o propunere extrem de interesantă pe care nu trebuie să o refuzaţi. Bucuraţi-vă de viaţă şi faceţi tot ceea ce vă trece prin cap, însă evitați să încercai jocuri de noroc, deoarece veți avea un ghinion răsunător!

Rac

Nativii vor repurta un succes fantastic. Pe ce punei mâna, transformați în bani. Familia este alături de dumneavoastră în orice situație, ca de fiecare dată.

Leu

Leii îşi vor putea găsi, astăzi, persoana potrivită. Nativii singuri îşi vor face, în sfârşit, curaj pentru a-şi exprima sincer sentimentele. Veţi descoperi că ceea ce simţiţi pentru o anumită persoană este un sentiment reciproc.

Fecioară

Fecioara are parte de o surpriză neplăcută. Partenerul se pare că are o viață paralelă și poate o altă persoană dragă. Vestea vă va șoca, dar vă va deschide ochii și chiar și orizonturile!

Balanţă

Nativii Balanță vor petrece cel mai mult timp acasă, în sânul familiei. I-ai cam neglijat în ultima perioadă, așa că ești nevoit să stai mai mult pe lângă ei, deoarece doar aici te simți bine, în siguramță.

Scorpion

Nativul Scorpion se lovește de un zid al refuzului din partea unor prieteni. Providența îți arată, de fapt, faptele pe care și tu le-ai făcut în trecut. Așadar, orgoliul se întoarce împotriva ta!

Săgetător

Săgetătorul reia vechi prietenii, pe care le lăsase în trecut. Veți întâlni o astfel de persoană și veți realiza câte aveți încă în comun.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt invidiați de cei din jur. Nu trebuie să plecați urechea la bârfele celorlalți și să vă vedeți de treabă, să le dați motive noi de bârfă prin deschiderea unui nou proiect care să ă aducă noi și noi venituri.

Vărsător

Nativul Vărsător va deveni cumva eroul comunității din care face parte. prietenii și familia vă vor privi cu respect, după ce veți duce la bun-sfârșit un proiect mult așteptat de toată lumea.

Pești

Peștii au parte de liniște, de relaxare, după o perioadă foarte zbuciumată. Lăsați toate vorbele, bârfele și vă vedeți de relaxare. Evitaţi discuţiile toxice cu persoane care nu au altceva mai bun de făcut decât să îi bârfească pe alţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×