Horoscop zilnic sâmbătă, 13 octombrie 2018: admirație pentru Berbec

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/10/2018, 20:54
Horoscop zilnic sâmbătă, 13 octombrie 2018: admirație pentru Berbec
Horoscop zilnic pentru zâmbătă, 13 octombrie 2018

Horoscopul zilnic pentru de sâmbătă 2018 indicat de astre arată că sunt posibile petreceri imense, pline de dăzmăț total pentru nativii zodiei Pești. O zodie este plină de pesimism, alta este la extrema cealaltă, una este foarte sociabilă și extrovertită, alta preferă să fie mai mult decât exigentă.

Berbec

Ziua de sâmbătă pentru berbeci se anunță fix potrivită pentru activități de evoluție sufletească. Vei avea activități doar pentru tine, lucruri care să te detașeze și să te mulțumească. Duminică o să mergi la o întâlnire importantă cu mai multe persoane.

Taur

Ziua de 13 octmbrie, sâmbătă, arată că ar trebui să îți ții în frâu cheltuielile. Duminică te așteaptă vești din străinătate de la familie sau prieteni, unele nu prea bune, dar vei avea de învățat din ele.

Gemeni

Sari peste câteva etape pe 13 octombrie, nu e chiar bine. Cu toate astea, știi că nu e momentul ca sâmbătă să iei atitudine, pentru că ești forțat de împrejurimi să preocedezi astfel.

Rac

Sâmbătă vei continua rutina. Vei merge la muncă, apoi acasă. Sănătatea ta este vulnerabilă, ai mai mare grijă. Trebuie să faci în așa fel încât să simți că trăiești, te-ai cam pierdut o vreme.

Leu

Dacă ai văzut că unii oameni nu pot fi schimbați, nu ar trebui să-ți mai folosești energia pentru asta. Fii mai înțelept și renunță la cine nu are scăpare.

Fecioară

Azi, 13 octombrie, ai parte de niște situații pe care nu le poți înțelege logic pe deplin. Azi ai senzația că nimic nu e drep și normal.

Balanță

Sâmbăta aceasta s-ar putea să fii strâns de împrejurimi să faci anumite cumpărături, alte sume care nu trebuiau chiar acum să fie cheltuite. Analizează mai mult și fii mai atent la partea finanaciară, măcar pentru câteva zile.

Scorpion

Sâmbătă e ziua potrivită pentru niște cumpărături. Ești nemulțumit de finanțele de care beneficiezi, dar vei constata că ai suficiente pentru a te descurca cu toate plățile. Duminică se anunță dialoguri și întâlniri frumoase.

Săgetător

13 octombrie aduce atenția spre relațiile cu cei din jurul tău. Ești foarte obosit, așa că fă-ți timp să te odihnești pentru că în curând nu o să o mai poți duce așa.

Capricorn

Sâmbăta este ziua petru odihnă, respectă-o. Afecțiunile legate de sistemul digestiv s-ar putea accentua. Duminică te vei simți mai bine, însă nu ai forță chiar așa mult.

Vărsător

Sâmbătă, 13 octombrie, ai întâlnire cu prietenii pe care îi știai ca fiind foarte buni. Din păcate, aceștia au scopuri total diferite de ale tale. Duminică este ziua pentru liniște și relaxare. Poți să te plimbi sau să meditezi.

Pești

Ziua de sâmbătă, 13 octombrie, are evenimente mondene pentru nativii zodiei Pești. De asemenea, ai parte de niște discuții aprinse, modul în care îți exprimi furia nu te ajută foarte tare. Ar trebui să îți moderezi emoțiile și să le ții în frâu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×