Horoscop zilnic pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Peștii se simt debusolați

Dan Suta   
în Horoscop
19/11/2019, 13:45
Horoscop zilnic pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Peștii se simt debusolați
Horoscop 20 noiembrie 2019. Sursa foto: Flickr

Potrivit celui mai nou horoscop zilnic, cel de miercuri, 20 noiembrie 2019, Peștii se vor simți ușor debusolați și vor fi nevoiți să aleagă între două rele. Sunt puși pe fapte mari, dar vor apărea tot felul de situații care vor sădi un conflict interior greu de stăpânit.

Horoscop 20 noiembrie pentru Berbec

Berbecii au parte de niște vizite neanunțate și nu sunt tocmai mulțumiți de felul în care va decurge dialogul cu persoanele respective. Sunt puși la încercare și constrânși să facă anumite compromisuri.

Taur

Taurii au parte de o zi ceva mai relaxantă, mai liniștită. Își văd de ale lor și asta e tot ce contează pentru ei în perioada asta. Se refugiază în lectură și în tot soiul de activități care să le pună la încercare curiozitatea, latura artistică.

Gemeni

Gemenii iau decizii importante din punct de vedere sentimental. Se poate spune că vor face alegerea corectă.

Rac

Racii au parte de o zi însorită din toate punctele de vedere. Au parte numai de lucruri frumoase, în special în a doua parte a zilei.

Leu

Leii devin extrem de pasionali, iar încăpățânarea lor nu va fi bine privită de către persoanele din jur. Trebuie să se tempereze nițel.

Horoscop 20 noiembrie pentru Fecioară

Fecioarele vor să se specializeze în niște domenii noi, în meserii pe care nu le-a abordat niciodată până acum.

Balanță

Balanțele se simt pregătite pentru o nouă etapă în viața lor. O iau de la zero cu o determinare pe care mulți o invidiază.

Scorpion

Scorpionii trec de la o stare la alta și sunt nevoiți să facă față unor atacuri răutăcioase care vor veni din toate părțile.

Horoscop 20 noiembrie pentru Săgetător

Săgetătorii se apucă de renovat, de achiziționat lucruri pentru casă, cel mai probabil obiecte decorative că tot se apropie Crăciunul. Nativii intră deja în febra sărbătorilor de iarnă.

Capricorn

Capricornii fac un pariu cu o persoană și e foarte posibil ca datorită intuiției lor aceștia să câștige.

Vărsător

Vărsătorii sunt puși pe leneveală. Acești nativi vor să se relaxeze, să nu audă de muncă, să stea în pat să se uite la filme și seriale.

Pești

Peștii se simt destul de debusolați și, colac peste pupăză, vor fi provocați aproape toată ziua să acționeze, chiar și așa, cu puterile sleite.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×