Horoscop zilnic, miercuri, 21 august 2019. Capricornii au parte de câștiguri nesperate

Dan Suta   
în Horoscop
20/08/2019, 15:41
Horoscop zilnic, miercuri, 21 august 2019. Capricornii au parte de câștiguri nesperate
Horoscop 21 august 2019. Sursa foto: Steven Aitchison

Conform celui mai nou horoscop, cel pentru miercuri, 21 august 2019, Capricornii vor avea parte de câștiguri nesperate. Acești nativi de pământ trebuie să fie în continuare optimiști, siguri pe ei, să nu renunțe la idealurile pe care le au. Lucrurile se îndreaptă într-o direcție favorabilă după ce în ultima vreme Capricornii au avut numai de îndurat.

Horoscop 21 august 2019 pentru Berbec

Berbecii fac pace cu anumite persoane pe care le-au supărat și se simt bine că îngroapă securea războiului. Nativii de foc vor avea parte de o zi extrem de bună din toate punctele de vedere.

Taur

Taurii sunt apreciați la locul de muncă. Devin extrem de eficienți, iar asta poate provoca invidia anumitor colegi. Nu trebuie să bage în seamă răutățile celorlalți.

horoscop 21 august 2019
Pentru Capricorni începe o perioadă excelentă. Sursa foto: antena3.ro

Gemeni

Gemenii sunt pregătiți pentru ce este mai rău, însă nu este momentul să se panicheze pentru că își vor da seama la final că tot răul merge spre bine.

Rac

Racii au mulți draci în această zi. Le sare țandăra din orice. Nu sunt tocmai cei mai buni parteneri de dialog. Vor fi extrem de recalcitranți încă de la prima oră a dimineții.

Leu

Leii sunt și ei destul de ciufuți și asta pentru că nu se încadrează în anumite termene pe care le primesc de la superiorii de serviciu. Totul se termină cu bine. Spre seară, persoana iubită le aduce un zâmbet pe buze.

Horoscop 21 august 2019 pentru Fecioară

Fecioarele fac planuri de călătorie de ultimă oră și sunt extrem de concentrate pe anumite lucruri pe care trebuie să le rezolve urgent pentru ca voiajul să decurgă bine.

Balanță

Balanțele pun paie pe foc într-o discuție care nu îi privește. Devin inamicele publice numărul unu pentru felul în care se exprimă în anumite circumstanțe date.

Scorpion

Scorpionii trec de la o stare la alta cu o repeziciune care îi sperie pe cei din jur. Trebuie să fie un pic mai coerenți dacă vor să fie ajutați sau măcar dacă vor să fie luați în seamă.

Săgetător

Săgetătorii sunt sufletul petrecerii miercuri seara. Cineva îi scoate în oraș și au nevoie doar de un strop de atenție pentru a da tot ce au mai bun pe ringul de dans.

Capricorn

Capricornii primesc niște bani în cel mai potrivit moment. Sunt foarte fericiți și își dau seama că tocmai începe o perioadă extrem de bună a vieții lor.

Vărsător

Vărsătorii pun prea mare preț pe material și prea puțin pe chestiunile spirituale. Trebuie să își schimbe sistemul de valori.

Pești

Peștii nu se lasă prinși… cu minciuna și devin experți în manipulare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×