Horoscop zilnic miercuri 19 septembrie 2018! Una dintre zodii și-ar putea supăra întreaga familie!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
18/09/2018, 22:11
Horoscop zilnic miercuri 19 septembrie 2018! Una dintre zodii și-ar putea supăra întreaga familie!
Horoscop zilnic miercuri 19 septembrie. Una dintre zodii se cearta cu intreaga familie

Una dintre zodii află de la horoscopul zilei de miercuri, 19 septembrie, că este posibiul să-și supere întreaga familie. Trebuie musai să facă rost de banii pentru călătoria promisă, dacă vrea ca cei dragi lui să simtă în continuare aceleași sentimente pentru el.

Horoscop zilnic miercuri 19 septembrie

Berbec

S-ar putea să vă cam dezamăgiți propria famile, în prima parte a zilei, deoarece veți fi nevoit să amânați o călătorie din motive financiare. Conjunctură astrala de azi este favorabilă proiectelor ambițioase, pe termen lung. Spre seară, este posibil să fiți invitat la o întrunire cu persoane apropiate. Trebuie să știți că nu este o zi bună pentru interacțiuni sociale. Dacă nu va puteți eschivă, ar fi bine să fiți cât mai diplomat și să evitați orice subiect de conversație care poate conduce la ceartă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Dimineața nu păreți să fiți în apele dumneavoastră, atât în familie cât și la locul de muncă, și să nu reușiți să va faceți înțeles. Va recomandam să evitați să discutați chestiuni importante cu colegii sau cu șefii, fiindcă dificultățile de comunicare pot conduce la neînțelegeri cu consecințe neplăcute. Având în vedere contextul astral, nu este momentul să cumpărați obiecte de valoare sau să luați decizii în ceea ce privește investițiile.

Gemeni

Dimineața s-ar putea să porniți la drum cu o problemă minoră de sănătate și să aveți tendința să va izolați de ceilalți. Nu refuzați comunicarea cu cei din jur, dar să fiți prudent și să nu provocați discuții pe teme controversate, pentru că există riscul să degenereze ușor în ceartă. Spre seară, o persoană apropiată ar putea să va redea bună dispoziție cu prilejul unei întâlniri întâmplătoare.

Rac

În prima parte a zilei vă sugerăm să evitați întâlnirile în interes profesional sau de afaceri, din cauza că riscul de neînțelegeri este mult mai mare decât de obicei. De asemenea, întâlnirile cu prietenii se pot soldă cu dezamăgiri. Relațiile sentimentale pot decurge fără probleme, cu condiția să fiți mai atent la opiniile și dorințele consoartei.

Leu

Contextul astral al zilei îi poate face pe unii Lei să fie mai puțin comunicativi și mai predispuși către ceartă. Vă recomandăm să fiți prudent și să evitați controversele cu colegii și cu membrii familiei. În plan profesional puteți să va bazați pe intuiție. Se pare că familia așteaptă de la dumneavoastră să va implicați mai mult în problemele căminului.

Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus și să aveți impresia că cei din jur așteaptă prea mult de la dumneavoastră. În activitatea profesională aveți tendința să deveniți necomunicativ și necooperant. Că să nu tensionați relațiile cu colegii, vă recomandăm să le demonstrați că se pot bază pe dumneavoastră. În plan personal, se pare că problemele care va frământă nu sunt chiar atât de grave cum credeți.

Balanță

Se pare că va simțiți în formă și munciți cu tragere de inimă și cu spor. Va sfătuim să fiți atent, pentru că s-ar putea că un coleg să fie invidios și să va sape. Astăzi nu este indicat să urmăriți câștiguri ușoare, iar chilipirurile se pot dovedi înșelătoare. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție partenerului de viață. Puteți face împreună planuri de viitor pentru viață de familie sau în legătură cu locuința.

Scorpion

Dimineața s-ar putea să aveți impresia că sunteți neglijat de persoană iubită și să simțiți nevoia să vorbiți cu cineva apropiat despre problemele sentimentale care va frământă.  Vă recomandăm să vă temperați tendința de a vedea numai jumătatea goală a paharului, fiindcă va poate conduce către o stare depresivă. Dacă va străduiți să nu deveniți morocănos și să nu refuzați comunicarea, aveți șanse mult mai mari să lămuriți situația în scurt timp.

Săgetător

Aveți tendința de a fi excesiv de prudent și nu este exclus să ratați o oportunitate bună de afaceri. Astăzi este posibil să nu fiți foarte sociabil și să preferați să fiți lăsat în pace. Este o zi bună pentru introspecție și meditație, dar vă recomandăm să nu refuzați comunicarea cu cei din jur. Puteți petrece seară împreună cu cei dragi, făcând planuri de viitor.

Capricorn

Astăzi se pare că sunteți preocupat de o problemă profesională care se dovedește mai greu de rezolvat decât ați crezut. Aveți tendința să va adânciți în muncă și riscați să lăsați impresia greșită că va izolați și că refuzați comunicarea cu cei din jur. Ar trebui să amânați activitățile importante, care necesită capacitate de concentrare și atenție. În familie, ar fi bine să va controlați tendința de a luă decizii de unul singur, fără să va consultați cu ceilalți.

Vărsător

Astăzi se pare că sunteți preocupat de o problemă legată de serviciucare se dovedește mai greu de rezolvat decât ați crezut. Aveți tendința să va adânciți în muncă și riscați să lăsați impresia greșită că va izolați și că refuzați comunicarea cu cei din jur. Eastrolog.ro va sfătuiește să amânați activitățile importante, care necesită capacitate de concentrare și atenție. În familie, ar fi bine să va controlați tendința de a luă decizii de unul singur, fără să va consultați cu ceilalți.

Pești

Zeul norocului vă surâde astăzi! Aveți șanse reale de succes în afaceri. Este posibil să încheiați un contract avantajos sau să găsiți încă o sursă de venituri pe lângă slujbă de bază. Având în vedere contextul astral tensionat al zilei, e-astrolog.ro va recomanda să evitați discuțiile în contradictoriu. Sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie, chiar dacă vi se păr prea insistente, v-ar putea ajută să economisiți bani.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×