Horoscop zilnic marți, 8 ianuarie: o zodie primește o veste bombă

Ana Chivu   
în Horoscop
07/01/2019, 18:02
Horoscop zilnic marți, 8 ianuarie: o zodie primește o veste bombă
Ce spun astrele pentru zodii pentru ziua de marí, 8 ianuarie?

Horoscopul zilnic arată că azi, marți, 8 ianuarie, astrele indică experiențe noi pentru toate zodiile horoscopului. Se recomand[ ca toate cele 12 să fie mai organizate și mai atente la detalii, asta le-ar putea salva evenimentele viitoare. „Tot ceea ce cerem altora, e ceva ce nu ne acordăm noi singuri. În cazul atenţiei, persoana care se plânge că nuprimeşte atenţie de la partener, este persoana ce nu îşi acordă ei atenţie şi altfel, transmite un mesaj către lume: „Eu numerit atenţie, nici măcar eu nu mi-o acord.” Un alt om niciodată nu îţi va oferi ceva ce tu spui că nu meriţi prin comportamentele şi atitudinea ta.

Când devii o persoană mai bună, mai valoroasă, mai evoluată? Începi  atragi oameni ca şi tine în jurul tău. Cei din jur încep  îţi acorde mai multă atenţie. La final, ce crezi că va face partenerul tău când vede că te ocupi de tine, că alţi oameni îţi acordă atenţie şi ai devenit o persoană interesantă? Cel mai probabil, îţi vaacorda mai multă atenţie.”

Horoscop zilnic marți, 8 ianuarie: zile pline pentru zodii

Astrele recomandă celor 12 zodii ale horoscopului să fie mai atente la organizare și la detaliile de oriunde. Atenția disributivă va salva momentul. Ce înseamnă  îţi acorzi tu ţie atenţie? Depinde de fiecare.

Zodiac 8 ianuarie
Zodiac 8 ianuarie

Poate  îţi acorzi mai mult timp pentru pasiunile tale, poate să mergi la sală, poate să te dezvolţi personal,  înveţi o limbă străină, sau orice altceva. Ce se întâmplă când tu îţi acorzi ţie atenţie, când devii o persoană mai bună, mai valoroasă, mai evoluată? Începi  atragi oameni ca şi tine în jurul tău. Cei din jur încep  îţi acorde mai multă atenţie.

Capricorn

Ai o șansă nemaipomenită azi, 8 ianuarie. Aceasta nu ți se va servi pe tavă,va terbui să te lupți pentru ea și să profiți mai mult decât niciodată. Acum trebuie să îți pui în joc toate calitățile și să te lupți din răsputeri pentru ceea ce îți dorești. Competiția este strânsă.

Vărsător

Din păcate, nu deți o libertate extraordinară. Cineva din jurul tău înceară să își impună prea mult părerea, astfel că te face să te simți mai prejos și rămâi închis în tine. Caută un moment potrivit și înceară să te expui. Dacă nu ești de acord cu ceva, nu trebuie să rămână cum vor alții.

Pești

Este o zi specială azi, pentru că toate calitîțile tale te vor face să te remarci în mulțime. Vei primi o veste mult dorită din partea familiei. Ești mul
umit și nu te abați deloc de la drumul pe care ți l-ai trasat deja. Azi ești satisfăcut și mândru.

Berbec

Ai parte de o ofertă care pare extrem de tentantă la prima vedere. Din păcate, ești angajat în alte contracte, motiv pentru care va trebui să faci alegerea finală. Încerci ceva nou sau te complaci la ceea ce ai deja. Analizează bine situația și încearcă să iei cea ma i bună decizie pentru viitor.

Gemeni

Azi ceva te va lăsa fără replică, simți că ți se destramă un vis. Ar trebui să fii conștient că nu este chiar atât de dramatic precum pare. Calmează-te și ia-o de la capăt. Nu uita că nu trebuie să lupți singur! Ai persoane bune în jurul tău.

Taur

Ai o zi de succes, îți merge totul extraordinar. Trebuie să vă recunoaşteţi reciproc unii altora contribuţia, pentru că ar fi păcat să tragă fiecare succesul doar pe turta lui la final, pentru că este un succes la care fiecare a avut un rol de-a lungul timpului.

Rac

Ești blocat din cauza unui punct foarte sensibil care a fost atins de cineva. Trebuie să ai capul sus și să fii tare. Ar trebui să ai o zi de pauză, asta te va ajuta enorm ca să îți pui gândurile în ordine și să te stăpânești.

Leu

Cum tu ţii enorm la propria persoană, e normal să alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, şi în pielea celui care te priveşte de pe margine cu jind. Trebuie să înțelegi cum merge viața. Câteodată ești nemulțumit, câteodată îți ies lucrurile foarte bine.

Balanță

Ai provocări peste provocări! Ai o luptă de ținut, dar u ți-e frică de nimic, ești sigur pe tine și simți că nimic nu poate fi înpotriva ta. Vrei să ai cât mai multe cunoștințe din cât mai multe domenii. Vrei să știi tot despre toate și să le împrăștii oricui.

Scorpion

Ești susținut foarte mult de cei dragi și ai mult mai mult curaj decât înainte. Te duci singur cu capul înainte, fără să ai pe nimeni aproape în luptă. Ai îndrăzneală și hotărâre. Eşti abia la primii paşi, dar încrederea celor din familie şi aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cât mai repede la etapele următoare.

Săgetător

Ai extrem de multe planuri și foarte multe de rezolvat. Trebuie să fii exigent, critica din partea ta contează extrem de mult. De asemenea, trebuie să te concentrezi fix pe ceea ce faci acum, nu poți fi eficient dacă nu ești trup și suflet. Ar trebui să stabileşti priorităţile acestei zile şi să le iei pe rând, una câte una, nu pe toate odată!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×