Horoscop zilnic marți, 3 septembrie 2019. Leii sunt certați de persoane din familie

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
02/09/2019, 14:18
Horoscop zilnic marți, 3 septembrie 2019. Leii sunt certați de persoane din familie
Horoscop 3 septembrie 2019. Sursa foto: Ask Astrology

În cel mai nou horoscop, cel de marți, 3 septembrie 2019, Leii au parte de câteva momente complicate în familie. Vor fi certați de anumite persoane pentru felul în care gestionează banii pe care îi au pe mână și nu vor fi foarte încântați de tonul autoritar folosit de anumite persoane.

Horoscop 3 septembrie pentru Berbec

Berbecii vor avea parte de o zi în care nervii lor vor fi încercați la maximum. Vor fi puși în tot felul de situații complicate. Vor fi nevoiți să dea randament poate mai mult ca niciodată.

Taur

Taurii au parte de o zi în care vor fi destul de debusolați. Au parte de tot felul de solicitări de urgență și se vor trezi în mijlocul haosului absolut. Puțină răbdare și cumpătare nu strică.

horoscop 2 septembrie 2019
Leii sunt certați de familie. Sursa foto: horoscopefriends.co.uk

Horoscop 3 septembrie pentru Gemeni

Gemenii nu fac altceva decât să amâne anumite proiecte din cauza lenii. Trebuie să se decidă, să se urnească mai mult, să fie mai prezenți din toate punctele de vedere căci altfel au numai de pierdut.

Rac

Racii se simt tot mai singuri, chiar dacă persoanele din jur îi onorează cu prezența și îi bagă în seamă. Parcă ceva le lipsește și nu își dau seama nici ei ce anume.

Leu

Leii sunt certați de anumiți membri ai familiei pentru cât de iresponsabili sunt cu banii. Acești nativi de foc au de făcut o serie de alegeri importante, dar nu drămuiesc bine banii.

Fecioară

Fecioarele simt că sunt la capătul puterilor. Au nevoie de o pauză de la muncă mai mult ca oricând. Nu mai au forța necesară și vor din răsputeri multă odihnă.

Balanță

Balanțele se trezesc cu niște datorii mai vechi pe cap și trebuie să facă față anumitor provocări. Nu le va fi tocmai ușor în această zi, însă sunt suficient de inteligente să o scoată la capăt.

Scorpion

Scorpionii continuă să muncească fără să se laude foarte mult, deci merg pe principiul „Tace și face”. Au parte de câteva surprize plăcute după amiază.

Horoscop 3 septembrie pentru Săgetător

Săgetătorii au parte de o surpriză plăcută dimineața, o surpriză care îi va înviora și le va da o stare de bine pentru tot parcursul zilei. Au parte de momente frumoase alături de cei dragi.

Capricorn

Capricornii duc tot greul de la locul de muncă și nu mai rezistă să fie luați de proști, se arată în cel mai nou horoscop, al zilei de 3 septembrie. Se vor impune cu o vehemență proprie lor.

Vărsător

Vărsătorii sunt tot mai interesați de o reorientare profesională și vor face tot ce le stă în putere să își schimbe viața în bine.

Pești

Peștii dau multe telefoane și sunt puși pe aflat lucruri importante pentru viitorul lor profesional. Nu toate răspunsurile primite vor fi motivante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×