Horoscop zilnic marți, 24 septembrie 2019. Gemenii și Vărsătorii au parte de momente de neuitat

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
23/09/2019, 15:10
Horoscop zilnic marți, 24 septembrie 2019. Gemenii și Vărsătorii au parte de momente de neuitat
Horoscop 24 septembrie 2019. Sursa foto: TeePublic

Potrivit celui mai nou horoscop, cel pentru marți, 24 septembrie 2019, Gemenii vor avea parte de momente interesante, pline de fericire, la fel și ceilalți nativi de aer, Vărsătorii. Au parte de vizite importante și de multe bucurii. Despre Vărsători se poate spune că intră într-o perioadă excelentă din punct de vedere financiar.

Horoscop 24 septembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii pun mare preț pe fidelitate, iar în ziua de marți vor purta o discuție extrem de importantă cu privire la evoluția relației lor amoroase, având în vedere că au multe reproșuri de adus.

Taur

Taurii au parte de o zi plină de provocări. Sunt puși în ipostaze noi cărora trebuie să le facă neapărat față. Au parte de o serie de momente interesante la locul de muncă.

horoscop 24 septembrie 2019
Gemenii au parte de o zi excelentă. Sursa foto: Gesmyogi

Gemeni

Gemenii primesc niște vizite plăcute. Vor depăna amintiri cu persoanele care le trec pragul casei. Au parte și de câteva sfaturi care îi vor ajuta să iasă din impas.

Rac

Racii se simt în lumea lor și au parte de lucruri incredibile din punct de vedere sentimental. Cineva apropiat le oferă o oportunitate unică, una care îi va emoționa.

Leu

Leii duc la bun sfârșit un proiect început de mai multă vreme. Sunt foarte încântați să vadă că toată munca depusă de ei are, în sfârșit, roade.

Horoscop 24 septembrie pentru Fecioară

Fecioarele au nevoie de un timp doar pentru ele, de mai mult spațiu, mai multă intimitate. Se simt iritate de tot felul de persoane, oameni pe care îi expediază din priviri.

Balanță

Balanțele duc tot greul de la locul de muncă și se simt tot mai puțin apreciate. Vor avea parte de tot mai multe provocări și simt că vor claca.

Scorpion

Scorpionii se apucă de tot felul de activități importante pentru restabilirea echilibrului lor interior. Se apucă de hobby-uri noi și sunt extrem de bine intenționați.

Horoscop 24 septembrie pentru Săgetător

Săgetătorii primesc niște răspunsuri pozitive cu privire la niște demersuri legale pe care le-au făcut de mai multă vreme privind obținerea anumitor drepturi patrimoniale ori de altă natură.

Capricorn

Capricornii se reorientează eficient și fac tot felul de alegeri inspirate la serviciu. Sunt gata să facă față unor experiențe cu totul noi.

Vărsător

Vărsătorii petrec clipe de mare angajament din punct de vedere profesional și se străduiesc din toate puterile să își păstreze cât mai mult entuziasmul. Au parte și de câștiguri financiare.

Horoscop 24 septembrie 2019 pentru Pești

Peștii construiesc, încetul cu încetul, un nou drum în calea lor și sunt extrem de entuziaști să o ia de la zero.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×