Horoscop zilnic: luni, 3 februarie 2020. Vărsătorii au discuții dificile în familie

Bogdan Solomon   
în Horoscop
02/02/2020, 14:59
Horoscop zilnic: luni, 3 februarie 2020. Vărsătorii au discuții dificile în familie
FANATIK îți aduce horoscopul zilei de luni, 3 februarie. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de luni, 3 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, pentru că vei avea parte de nenumărate energii pozitive, indiferent în ce zodie te-ai născut. Unele mici probleme ar putea apărea, însă, pentru Vărsători, așa că fii cu băgare de seamă dacă te numeri printre acești nativi.

Află ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de luni, 3 februarie

Acest debut de săptămână poate aduce o serie de discuții dificile în sânul familiei, mai ales din punct de vedere profesional. Ascultă cu multă răbdare opiniile fiecăruia și vei vedea că orice problemă își va găsi rezolvarea. Spre seară, ai ocazia să te relaxezi alături de persoana iubită, care te va surprinde cu o propunere cât se poate de plăcută.

Berbec

Te simți foarte bine și ești stimulat când vezi ce bine evoluează lucrurile atunci când pui atâta suflet în ceea ce faci. Îți place activitatea de care te ocupi, dar şi anturajul în care te afli, şi când toate merg excelent, e normal să ajungi la rezultate foarte bune. De asemenea, viaţa sentimentală cunoaşte astăzi un val ascendent, de parcă relaţia în care ești implicat ar ajunge mai repede la o etapă superioară ce îți inspiră deja mai multă încredere în viitor.

Taur

Ai creat un vis cu multă pasiune, dar ai ajuns într-un punct de răscruce, când descoperi că se poate ajunge la visul cel mare şi pe altă cale decât cea urmată până acum. Este normală deruta ta într-un astfel de moment, pentru că va trebui să spui foarte ferm dacă vrei să mergi pe aceeaşi cale ca înainte sau merită să schimbi macazul pentru a-ți împlini visul prin alte mijloace? Uneori nu calea de care ţii cu dinții este şi cea mai bună, deci fii deschis la alternative.

Gemeni

Merită să investești multă energie pentru a ajunge la roadele pe care le visezi, pentru că totul se ridică lent, dar sigur. Chiar dacă vor exista momente când vei fi solicitat la maximum, cu riscul de a te epuiza fizic, vei considera că merită tot acest efort de vreme ce la final te aşteaptă rezultate atât de promiţătoare. Nu te va ajuta nimeni, deci trebuie să îți organizezi foarte bine activitatea ca să nu îți pierzi nici interesul, nici energia şi nici cheful până când vei ajunge la ţinta finală.

Rac

Participi la un eveniment emoţionant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlnești cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care îți era dor, cu un grup de persoane adunate în jurul unui moment cu tentă emoţională extrem de intensă, care te va afecta. Deşi vrei să bravezi şi să nu recunoști că ai şi tu inimă, de data aceasta ești copleşit de sentimente și trăiri. Ba mai mult, participi trup şi suflet la tot ce se întâmplă.

Leu

Ești vesel și te bucuri de tot ceea ce vezi şi îți încântă inima. Dragostea este una din preocupările preferate ale acestei zile şi faci tot posibilul să fii mereu în compania persoanei iubite care te răsfață, pur şi simplu, de atâta afecțiune. Spiritul jucăuș care încă te cuprinde are totuşi şi o latură superficială, şi anume te face să te comporți ca un adolescent în relaţia cu sexul opus, încât faci declaraţii de dragoste fără consistență, doar de dragul iubirii.

Fecioară

Ai grijă cu cine îți petreci ziua, pentru că nu ești într-o pasă excelentă, iar compania nepotrivită ți-ar putea tăia tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasă, singur, dar nici nu atrage alături oameni care au ceva pe suflet, pentru că știi cât de impresionabil ești şi vei lasă orice activitate care ți s-ar potrivi mai bine doar pentru a le ţine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legătură, dar parcă nu poți rămâne indiferent la lacrimile lor şi încerci să le fii alături cu ce poți.

Balanță

Vei lua parte la un război între generaţii şi trebuie să găsești o cale pentru a face pace. Cei tineri nu sunt de acord cu cei bătrâni, iar diferenţele de vârstă îşi spun major cuvântul, încât se poate ajunge la o scindare a colectivelor în care există reprezentanţi din ambele tabere. Elevii sunt greu de potolit de profesori, copiii se ridică împotriva părinţilor, iar angajaţii foarte tineri nu vor fi de acord cu strategiile propuse de şefii mai în vârstă. În asemenea atmosfera tensionată, mai este doar loc de o scânteie pentru a se ajunge la acuze dure.

Scorpion

Începi ziua cu o stare de calm binefăcătoare, de parcă nu te-ar aştepta planuri prea urgente astăzi. Te vei putea mişca în ritmul propriu, fără să te bată nimeni la cap, şi tocmai pentru că ai suficient timp la dispoziţie, te poți ocupa de unele aspecte la care înainte nu te puteai concentra, fiind mereu atras spre alte direcţii. Încearcă să fii mai atent la mărunţişurile banale pe care altă dată le termini în grabă, din lipsă de timp! Acum le poţi organiza altfel, cu răbdare, fără să apară nimic brusc în program.

Săgetător

Vorbești despre viitor cu mult entuziasm, convins că totul va ieşi foarte bine în ceea ce priveşte planul la care îți aduci contribuţia. Când ești atât de optimist, lumea chiar te crede şi câştigi tot mai mulţi adepţi alături de tine. Dacă vă uniţi cu toţii forţele, puteţi construi un proiect de succes, fie că este vorba de o acţiune comună în familie, fie că este un plan de anvergură care te va ţine ocupat luni de zile. Merită tot efortul, pentru că rezultatele vor fi foarte bune, doar că mai e cale lungă până la ele…

Capricorn

Te simţi foarte bine în anturajul în care intri azi, unde ești primit cu braţele deschise de parcă ai fi personajul central al acestei adunări. Poate există un motiv de sărbătorit, poate este un succes colectiv la care ai contribuit şi tu cu un rol important, şi acum este vremea să petreci. Şi în cuplu se resimte un aer proaspăt, bun pentru un dialog sincer, şi dacă ai ocazia de a petrece câteva ore liniştite alături de partener, vei alunga îndoiala de peste multe probleme care te preocupă. La final e loc şi de puţină distracţie.

Vărsător

Vei purta o discuție cu cei din familie despre viitoarele investiţii care trebuie făcute pentru locuinţa în care trăiești şi toţi îți primesc cu bucurie propunerile. E timpul să renovezi sau să începi lucrările de extindere la locuinţa ta şi este o reală plăcere să faci planuri peste planuri, să consulți ofertele de prin magazinele de profil, să visezi cu ochii deschişi la felul cum va arăta spaţiul la final. Nu trebuie să te zgârcești dacă e vorba de confort şi frumuseţe, pentru că de vreme ce pornești pe acest drum, ești conştient că va costa mult, dar merită fiecare bănuţ fericirea de la capăt!

Pești

Din cauza unor limite impuse de alţii mult mai puternici, nu ai voie să ajungi acolo unde ți-ai propus. Cam bați pasul pe loc, dar, răbdător din fire, îți spui că aşa este mersul firesc al lucrurilor şi încerci să te adaptezi. Există reguli, legi, restricţii, interdicţii, şi trebuie să te supui lor orbeşte, altfel tot ele vor lucra împotriva ta, sancţionându-te drastic. Mai bine faci cum ți se spune fără să comentezi, decât să te ridici împotriva unor aspecte pe care oricum nu le poți controla sau schimba.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×