Horoscop zilnic: luni, 3 decembrie 2018. O zodie trebuie să joace neapărat la LOTO!

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 16:36
Horoscop zilnic: luni, 3 decembrie 2018. O zodie trebuie să joace neapărat la LOTO!

Horoscop zilnic pentru ziua de luni, 2 decembrie 2018. O zodie ne surprinde cu norocul ei! Trebuie neapărat să joace la loto, deoarece șansele de câștig sunt MAJORE! Astrologii ne spun că trebuie să avem mare grijă în relațiile parteneriale. Tensiunile cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale ar putea să ne supere astăzi.

Așa arată horoscopul de astăzi, luni, 3 decembrie 2018

Berbec

Preocuparea voastră astăzi trebuie să se axeze pe relațiile parteneriale. Sunteți extrem de rece cu partenerul de viață, iar atitudinea aceasta negativistă îl poate îndepărta  și vă poate aduce  chiar și antipatia celor din jur.

Taur

Aveți grijă la sănătate! Menajați-vă și odihniți-vă corespunzător. Astrologii vă sfătuiesc să evitați cabinetele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece remediile naturiste ar putea da roade. Bineînțeles, depinde de cât de serioasă este problema dumneavoastră.

Gemeni

Ceartă de la bani. Aveți mare grijă! O altercație va interveni în familia gemenilor, iar totul pornește de la bunuri folosite în comun sau pur și simplu de la o sumă de bani împrumutată/datorată. Este o zi minunată pentru a lămuri și decide chestiuni legate de viața de familie sau cuplu.

Rac

Este o zi excelentă de făcut treburi gospodărești. Fie că lucrezi în grădinea casei sau că faci curat în casă, sporul pe care-l ai nu ți-l poate lua nimeni. Fiți mai atenți la nevoile familiei voastre. Nu ignorați semnalele acestora disperate.

Leu

Un nou job? Este posibil să primiți în acest final de an o propunere interesantă. S-a putea să vă schimbați complet direcția profesională. Nu luați o decizie pripită. Veți avea discuții cu persoane mai în vârstă și veți afla câteva informații despre anumite întâmplări din prejma voastră. Nu vorbiți foarte mult…este mai bine să ascultați.

Fecioara

Probleme financiare. Fluctuațiile vă afectează bunăstarea socială, dar nu trebuie să disperați. Aveți o persoană care vă susține necondiționat. Evitați cheltuielile nefondate și urmăriți alt forme de câștig. Poate un al doilea job.

Balanta

Sunteți relaxați veți reuși să faceți tot ceea v-ați propus. Dacă aveți proiecte de susținut, examene sau orice altceva extrem de important pentru voi, luni, 3 decembrie, este ziua voastră!

Scorpion

Vă găsiți liniștea într-un locaș sfânt. Aveți nevoie de meditație, iar puțină odihnă nu a făcut rău nimănui niciodată. Nu uitați ce visați, deoarece acestea sunt pline de însemnătate. Viziuni și revelații care vă aduc infirmații prețioase.

Sagetator

S-ar putea să îți întâlnești marea dragoste! Ai mare grijă atunci când mergi pe stradă. Un zâmbet  și o conversație normală s-ar putea transforma în ceva măreț.

Capricorn

Pentru voi banii parcă ar pica din cer. Sunteți chibzuiți, dar nu aveți niciun motiv, deoarece astrele vă pregătesc o surpriză. Poate n-ar strica să băgați și un bilet la loto. Succes!

Varsator

Discuții peste discuții. V-ați săturat și nu știți cum să ieșiți din toate aceste probleme care parcă v-au căutat.  O vizită în/din străinătate ar putea însemna sfârșitul tuturor acestor probleme.

Pesti

Primiți bani! Cu ce vești minunate vă începeți ziua! Oamenii pe care i-ați împumutat vă vor da banii înapoi. Peștii se gândesc serios să facă pasul cel mare. Își doresc un copil, iar vestea nu va întârzia să apară. Mult noroc!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×