Horoscop zilnic: luni, 25 noiembrie. Fecioarele au parte de discuții aprinse

Bogdan Solomon   
în Horoscop
24/11/2019, 14:12
Horoscop zilnic: luni, 25 noiembrie. Fecioarele au parte de discuții aprinse
Horoscopul zilei de luni, 25 noiembrie vine cu schimbări importante. Sursa foto: mondonews.ro

Ziua de luni, 25 noiembrie aduce vești importante pentru cea mai mare parte a nativilor, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Și relația cu persoana iubită se anunță tensionată în debutul acestei săptămâni, așa că astrologii recomandă mai multă răbdare.

Ce surprize ne rezervă astrele în ziua de luni, 25 noiembrie

Dacă ești născut în zodia Fecioarei, trebuie să ai mare grijă, în special în privința parteneriatelor din sfera profesională. Ești tentat să te implici într-o afacere care pare profitabilă, dar implică foarte multe riscuri. Gândește-te de două ori înainte de a da un răspuns concret.

Berbec

S-ar putea ca unele efecte ale evenimentelor din copilărie să revină în timpul prezent, trezindu-ți emoții și senzații reprimate sau amintiri nu neapărat plăcute. În principiu, toate acestea se întâmplă pentru că trebuie lăsate aceste chestiuni nerezolvate, căci securitatea emoţională şi libertatea în gândire ţi-ar putea fi ameninţate.

Taur

Astăzi, noutăţile reprezintă interesul tău principal. Astfel, dorești să fii la curent cu orice inovaţie sau descoperire, investind timp şi resurse pentru a le afla. Pe de altă parte, nu suporţi să ţi se spună ce să faci, nu accepți să urmezi ordinele care ţi se dau şi nici sfaturile celor din jur. Irascibilitatea nu îţi este de folos, încearcă să tratezi totul cu calm şi răbdare.

Gemeni

Ai tendinţa de a şoca prin ceea ce faci. Îţi place când citeşti uimirea pe feţele celorlalţi, mai ales dacă tu eşti acela care a provocat-o. Inovativ şi ingenios, nu te opreşti din a găsi soluţii perfecte pentru orice obstacol care îţi apare în cale, chiar dacă rişti ca acestea să-i facă pe cei din jurul tău să te considere deplasat. Nu încerca să deţii supremaţia în relaţii, căci nu vei face altceva decât să-i îndepărtezi pe cei din jur.

Rac

Gândurile şi eforturile îţi vor fi atrase de banii şi bunurile pe care le administrezi în comun cu un partener de viaţă. Se pare că traversezi o perioadă în care eşti nevoit să cheltui foarte mulți bani pe hobby-urile tale. Pe de altă parte, trebuie să achiţi facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii. Relaxează-te şi alcătuieşte o listă cu cheltuielile prioritare. După-amiază ar fi bine să te detaşezi de tumultul cotidian şi să stai de vorbă cu cei dragi.

Leu

Debutul zilei îţi aduce în atenţie relaţiile familiale şi nevoile casei în care locuieşti. Sunt momente favorabile pentru dialoguri cu membrii familiei pe teme de patrimoniu sau pe alte chestiuni comune. Sunt posibile altercaţii cu cei dragi, însă foloseşte-ţi şarmul şi generozitatea sufletească pentru a îmbunătăţi atmosfera.

Fecioară

Se conturează o zi în care vor avea loc discuţii şi întâlniri cu persoane din anturajul apropiat. Emotivitatea este accentuată, iar subiectivismul celor discutate la fel. Bine ar fi să observi atent cum se desfăşoară evenimentele din preajma ta şi să asculţi ce spun ceilalţi. Evită să îţi expui părerile şi concluziile ce reies în urma celor observate. După-amiază, delectează-ţi sufletul cu o lectură plăcută sau studiază o temă care îţi este utilă în domeniul profesional în care activezi. Prudenţă la conflictele ascunse de la serviciu.

Balanță

Ziua îţi poate aduce noutăţi în plan financiar. Poate fi vorba despre informaţii legate de schimbarea salarizării sau a condiţiilor de muncă de la serviciu. Tot ce se petrece pe această zonă are bătaie lungă, aşa încât ia aminte. Pe de altă parte, există o discrepanță între dorinţa de a cheltui mult şi neputinţa de a-ţi satisface această dorinţă. Detaşează-te, rezumă-te la strictul necesar vizavi de cumpărături şi evită planurile de investiţii sau asocieri în afaceri.

Scorpion

Relaţiile parteneriale se cer reconfigurate. Fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie despre colaborările profesionale. Gustul dulce-amar predominant în ultima perioadă în acest segment de viaţă te impulsionează să îţi schimbi atitudinea vizavi de persoanele implicate. Totuşi, deocamdată eşti vulnerabil faţă de tot ce se petrece în jurul tău. De aici poţi dezvolta fără să îţi dai seama o judecată subiectivă. Detaşează-te şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.

Capricorn

Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian. Acordă o atenţie sporită sănătăţii aparatului uro-genital, deoarece afecţiunile acestuia îţi pot crea neplăceri. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece există riscul unor erori greu de îndreptat. Ocupă-te de treburi uşoare şi adoptă o dietă potrivită ţie. La serviciu există tensiuni, însă la tine este hibă. Ai nevoie să îţi modelezi filozofia de viaţă şi să accepţi şi parererile sau doleanţele celorlalţi.

Vărsător

Tumultul profesional de astăzi îţi anunţă schimbări importante în carieră. Tot ce întreprinzi în acest segment de viaţă şi activitate ar fi bine să o faci cu prudenţă, însă cu inima deschisă deoarece îţi aranjezi traseul profesional pentru mulţi ani de acum încolo. Pe de altă parte, colaboratorii sau chiar partenerul de viaţă te pot împiedica în demersurile tale. Ascultă şi sfaturile sau reproşurile acestora şi în consecinţă ia deciziile potrivite.

Pesti

Veştile legate de străinătate îţi dau bătăi de cap. Unele îţi convin, sunt de bun augur, însă altele te indispun. Ar fi bine să te bucuri şi să foloseşti tot ce afli şi nu în ultimul rând să îţi revizuieşti programul, astfel încât să laşi evenimentele să se desfăşoare după voia universului. Studiile pe termen lung ar fi o temă bună de abordat în această perioadă. După-amiază, alături de cei dragi, răsfaţă-te cu vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau provoacă o discuţie filozofică despre lume şi viaţă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×