Horoscop zilnic luni, 2 septembrie 2019. Scorpionii pierd lucruri, Capricornii au vizite surpriză

Dan Suta   
în Horoscop
01/09/2019, 14:32
Horoscop zilnic luni, 2 septembrie 2019. Scorpionii pierd lucruri, Capricornii au vizite surpriză
Horoscop 2 septembrie 2019. Sursa foto: TeePublic

În cel mai nou horoscop, cel de luni, 2 septembrie 2019, Scorpionii vor trece prin niște situații neplăcute, în sensul că s-ar putea să piardă lucruri de valoare sau chiar bani. Capricornii, în schimb, au parte de câteva vizite neanunțate. Unele vor fi plăcute, altele mai puțin plăcute. Nu e exclus să le treacă pragul anumite autorități.

Horoscop 2 septembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii încep săptămâna cu mult entuziasm. Sunt puși pe treabă și își vor dovedi în primul rând lor că pot munci contratimp. Vor avea parte de câteva provocări la serviciu.

Taur

Taurii încep săptămâna cu niște promisiuni pe care le primesc fie din partea unor membri ai familiei, fie din partea unor autorități. Cert este că sunt în așteptarea unor sume importante de bani.

horoscop 2 septembrie 2019
Scorpionii trebuie să fie atenți unde și cum își țin lucrurile de valoare. Sursa foto: VideoBlocks

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de luni se anunță una obositoare. Vor duce la bun sfârșit niște sarcini destul de dificile. La final de zi vor fi mândri de ceea ce au reușit.

Rac

Racii tac și fac. Cam ăsta e principiul după care se ghidează mai nou și pare a fi un principiu destul de eficient. Dau randament mai bine așa decât să se laude toate ziua cu ceea ce fac.

Leu

Leii sunt puțin cam agitați și ar fi bine ca oamenii din jur să îi ignore atunci când le sare muștarul. Vor fi extrem de impacienți în special în prima parte a zilei.

Horoscop 2 septembrie pentru Fecioară

Fecioarele își fac planuri noi. Anumite idei le fac tot mai tare cu ochiul, deci nu este exclus absolut deloc să pornească o nouă afacere. Au parte de momente interesante.

Balanță

Balanțele fac tot posibilul să ducă la bun sfârșit anumite sarcini grele de serviciu și se descurcă de minune. Vor avea parte de ajutor în acest sens exact de unde nu se așteaptă.

Horoscop 2 septembrie 2019 pentru Scorpion

Scorpionii sunt cam aerieni și riscă să piardă obiecte de valoare: fie ceasuri, bijuterii sau chiar portofelul cu bani. Li se recomandă puțină atenție mai ales când circulă cu mijloacele de transport în comun.

Săgetător

Săgetătorii primesc vești extraordinare de la o persoană importantă în viața lor. Sunt printre nativi care încep săptămâna strălucind.

Capricorn

Capricornii primesc niște vizite plăcute, însă printre musafiri se vor număra și câțiva oameni greu de suportat chiar și un minut. Trebuie să dea dovadă de multă diplomație.

Vărsător

Vărsătorii duc greul zilei la muncă și vor fi răsplătiți pentru implicarea lor. S-ar putea să li se mărească salariul.

Pești

Peștii se implică în anumite conflicte cu persoane din familie. Nu vor să renunțe la opinia lor chiar și dacă li se dovedește contrariul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×