Horoscop zilnic luni, 19 august 2019. Peștii încep săptămâna cu stângul

Dan Suta   
în Horoscop
18/08/2019, 13:53
Horoscop zilnic luni, 19 august 2019. Peștii încep săptămâna cu stângul
Horoscop 19 august 2019. Sursa foto: Wired

Cel mai nou horoscop, de luni, 19 august 2019, vine cu vești  extraordinare pentru Berbeci și Lei, dar cu vești neplăcute pentru nativii Pești. Săptămâna debutează în forță pentru majoritatea semnelor zodiacale. Li se va cere să fie mai prompte, mai muncitoare, mai angrenate în activitățile de zi cu zi.

Horoscop zilnic 19 august 2019 pentru Berbec

Berbecii primesc vești bune din punct de vedere profesional. Vor fi tot mai apreciați la locul de muncă și se vor gândi serios să facă niște investiții importante pe viitor. Au de gând să deschidă un business și pot avea mare succes.

Taur

Taurii încep săptămâna în forță. Vor fi extrem de active toată ziua și se vor întâlni cu persoane care le vor da vești bune. Trebuie să știe de acum cum să folosească informațiile pentru a avea și mai mult succes personal.

horoscop 19 august 2019
Mulți nativi vor fi sub protecție divină la început de săptămână. Sursa foto: LiveScience

Gemeni

Gemenii pun cap la cap niște lucruri pe care le-au trăit în ultima vreme, iar concluzia la care ajung nu este una tocmai încântătoare. Pentru acești nativi, lucrurile pot șchiopăta.

Rac

Pentru Raci, ziua de luni va fi una destul de plictisitoare. Cheful de muncă va fi minim, iar asta nu e tot. Vor deveni extrem de recalcitranți și certăreți. Nimeni nu va scăpa de gura lor.

Leu

Cât despre Lei, aceștia primesc niște telefoane din străinătate în legătură cu un vis pe care încă nu l-au văzut împlinit cu ochii. Se anunță o mare surpriză pentru ei.

Horoscop zilnic 19 august 2019 pentru Fecioară

Fecioarele pun tot mai mare preț pe prietenia adevărată și descoperă oameni loiali în preajma lor. Sunt extrem de fericite să vadă că pot avea încredere în anumite persoane și că nu e totul pierdut.

Balanță

Balanțele sunt nemulțumite de anumite calcule care nu ies așa cum își imaginau ele. Ăsta e un semn că trebuie să fie ceva mai responsabile cu finanțele.

Scorpion

Scorpionii simt din nou fluturi în stomac și sunt dispuși să facă absolut orice pentru a cuceri persoana pe care au pus ochii. Aceștia trăiesc o dragoste adolescentină.

Săgetător

Potrivit horoscopului din 19 august, Săgetătorii poartă niște discuții lămuritoare cu anumiți membri ai familiei și se simt mai bine după ce își deschid sufletul.

Capricorn

Capricornii nu au încotro și trebuie să recunoască unde au greșit față de persoanele din jur. Își vor cere iertare și vor îngropa securea războiului cu anumiți colegi de muncă.

Horoscop zilnic 19 august 2019 pentru Vărsător

Vărsătorii au parte de multe momente importante mai ales din punct de vedere carieristic.

Pești

Peștii încep săptămâna cu stângul. Pe orice pun mâna ba se strică, ba le cade din mână. Vor avea parte de multe obstacole de trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×