Horoscop zilnic: luni, 15 octombrie: taurii sunt extrem de geloși și posesivi

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/10/2018, 16:58
Horoscop zilnic: luni, 15 octombrie: taurii sunt extrem de geloși și posesivi
Ce spun astrele pentru ziua de luni, 15 octombrie

Horoscopul citit în astre indică pentru cei 12 nativi ai zodiacului evenimente ce le vor schimba total. Situații limită și teste peste teste din partea oamenilor din jur, dar mai ales din partea celor dragi.

Berbec

Pe data de 15 octombrie, berbecii vor fi testați pentru a demonstra unei anumite persoane trăsăturile de caracter și educația cu care se tot mândreau până acum. Dispare stresul în ziua de luni, asta av fi un succes.

Taur

Ai parte în ziua de luni de o stare de bine extraordinară. Nativii din zodia taur au în spate prieteni care să le ridice moralul. În iubire ți se arată multă gelozie și posesivitate.

Gemeni

Sensibilitatea de care dai dovadă în ziua de luni, 15 octombrie nu este înțeleasă așa cum trebuie. Familia și prietenii nu te cunosc așa, fapt ce îi pune într-o situație deosebită pentru că nu știu cum să te facă să te aduni.

Rac

Taurii sunt prinși luni într-un vârtej al iubirii. Realitatea ta nu mai este ce a fost, pentru că dragostea ți-o transformă. Pe partea financiară încă ai senzația că banii pică undeva din cer.

Leu

Ai partea de o iluzie pe 15 octombrie. Îți lași deoparte instinctele, lucru ce nu este deloc indicat în perioada asta, cu atât mai puțin în ziua de luni.

Fecioară

Încerci să-ți recâștigi credibilitatea și poziția în familie după ce i-ai dezamăgit crunt pe toți. Pe partea financiară, în ziua de luni, nu trebuie să te abți de la cumpărat.

Balanță

Încă nu-ți găsești liniștea. Ar trebui să ai mai multă grijă la ce mănânci și la problemele de sănătate ce ar putea apărea în perioada sezonului rece. Ziua de luni, 15 octombrie, te pune în dificultate.

Scorpion

Cei care obișnuiesc să joace la jocuri de noroc vor pierde luni, 15 octombire, mulți bani. Pe planul iubirii trebuie să simți iar, însă nu multă lume îți intră în grații. Dacă ai datorii, te vei panica foarte tare imediat cum vezi cât trebuie să economisești.

Săgetător

Ești bipolar de fel, cu atât mai mult în ziua de luni, 15 octombrie. Când vine vorba despre iubire, știi și tu că nu stai prea bine. Sunteți acuzați de niște lucruri pe care nu le-ai făcut. Sănătatea citită în astre pentru luni îți spune că ar trebui să fii mai atent la tulburările metabolice de tip digestiv, balonări sau intoleranțe alimentare.

Capricorn

În special femeile din zodia Capricorn vor trăi luni o iluzie deosebită. Acestea se vor trezi peste noapte fără partener, pentru că el nu este ceea ce credeau până atunci.

Vărsător

Vă simțiți mai apropiați de familie lunea asta. L afel de legați se simt și părinții. Pe partea dragostei nu vă puteți plânge de nimic.

Pești

Sunteți credincioși și aveți o spiritualitate senzațională. Pe partea iubirii, pe 15 octombrie, veți reveni la sentimente mai bune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×