Horoscop zilnic luni, 14 octombrie 2019. Gemenii și Leii, față în față cu adevărul

Dan Suta   
în Horoscop
13/10/2019, 17:55
Horoscop zilnic luni, 14 octombrie 2019. Gemenii și Leii, față în față cu adevărul
Horoscop 14 octombrie 2019. Sursa foto: Astrologybay.com

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de luni, 14 octombrie, Gemenii și Leii vor avea câteva provocări de acum înainte. Vor fi față în față cu momente interesante, decisive pentru viitorul lor, așa că trebuie să se pregătească pentru un început nu de săptămână, ci de destin.

Horoscop 14 octombrie pentru Berbec

Berbecii au parte la început de săptămână de tot felul de stări stranii, de senzații pe care nu și le pot explica. Sunt cuprinși de sentimente de melancolie combinate cu teamă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Taurii dau lovitura în afaceri! Este ziua în care semnarea unui contract important le poate schimba complet situația financiară, în bine.

horoscop 14 octombrie 2019
Balanțele încep săptămâna cu tot felul de opreliști. Sursa foto: astrotalk.com

Gemeni

Gemenii primesc tot felul de semnale de alarmă din toate părțile. Își dau seama că viața lor tocmai începe să se schimbe la 180 de grade.

Rac

Racii se pregătesc pentru un nou început în carieră. Lucrurile se schimbă în bine pentru acești nativi, care pornesc cu entuziasm pe un drum strălucitor.

Leu

Leii au și ei parte de tot felul de revelații. Lucrurile iau întorsături cu totul neașteptate. Vor afla adevărul despre o situație prin care au trecut și nu le va cădea tocmai bine.

Fecioară

Fecioarele devin mai responsabile, mai precaute, spun ceea ce trebuie atunci când trebuie. Își scot șiretenia la defilare și devin persoane greu de combătut în anumite polemici.

Horoscop 14 octombrie pentru Balanță

Balanțele dau de greu la început de săptămână, dar nu trebuie să se panicheze. Nu toate lucrurile evoluează mereu cum ne dorim, dar ăsta nu e un capăt de lume.

Horoscop 14 octombrie pentru Scorpion

Scorpionii au parte de niște promisiuni la început de săptămână cu privire la reglarea problemelor lor profesionale.

Săgetător

Săgetătorii privesc înainte cu zâmbetul pe buze. O veste bună sosește dimineață în viața lor și le schimbă complet perspectivele.

Capricorn

Capricornii continuă să fie pe val. Par de neclintit în obținerea succesului pe care l-au urmărit de atâta vreme.

Vărsător

Vărsătorii devin ceva mai sensibili, mai greu de abordați. Ideal ar fi să fie lăsați o perioadă singuri.

Pești

Nici Peștii nu au parte de un început de săptămână tocmai îmbucurător. Rudele le fac orele fripte.

 

Închide ×