Horoscop zilnic: luni, 10 februarie 2020. Peștii pornesc într-o aventură de neuitat

Dan Suta   
în Horoscop
09/02/2020, 16:01
Horoscop zilnic: luni, 10 februarie 2020. Peștii pornesc într-o aventură de neuitat
Horoscop zilnic, miercuri, 19 februarie

Horoscop zilnic pentru luni, 10 februarie 2020. Începutul săptămânii se anunță unul promițător pentru o serie de semne zodiacale, în special pentru nativii de apă, adică Scorpioni, Raci și Pești.

Horoscop pentru luni, 10 februarie 2020

Berbecii încep săptămâna în forță. Dimineața sunt puși pe drumuri, contracronometru, însă după-amiaza se relaxează alături de persoanele dragi sufletului lor.

Taurii găsesc surse noi de bani și se simt extrem de fericiți să vadă că lucrurile se schimbă exact în direcția unde voiau să ajungă.

Fecioarele au parte de câștiguri semnificative

Gemenii trec peste multe obstacole și își revin nițel din punct de vedere emoțional. Lucrurile se vor schimba radical pentru ei.

Racii au un început de săptămână cu totul special. Se vor concentra asupra muncii și vor avea mici satisfacții personale. Vor ieși din anonimat.

Leii se bagă în tot felul de probleme și tot ei se plâng de consecințe. Poate că dacă stau în banca lor ar fi mai bine.

Fecioarele încep săptămâna cu niște câștiguri meritate. Se bucură de momentele frumoase alături de oamenii care contează cu adevărat în viața lor.

Balanțele primesc vești de la persoane aflate în străinătate. Acele informații le înseninează chipul.

Scorpionii nu au parte de o zi tocmai norocoasă. Se confruntă cu tot felul de probleme la locul de muncă.

Săgetătorii dau tot ce e mai bun din ei pentru ca lucrurile să iasă ca la carte. Se ocupă de mici treburi casnice care îi mai deconectează și relaxează total.

Capricornii trebuie să învețe să fie mai temperați. Sunt provocați din toate părțile de persoanele din jurul lor, iar mâine vor avea parte de un test al nervilor.

Vărsătorii nu sunt tocmai în apele lor. Unele vești vin pe nepregătite și nu mai au timp să ia măsurile cele mai corecte.

Peștii pornesc într-o aventură de neuitat alături de persoana iubită. Se duc în locuri unde se simt extrem de bine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×