Horoscop zilnic: joi, 8 august. Scorpionii, îngrijorați pentru viitorul lor

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
07/08/2019, 16:30
Horoscop zilnic: joi, 8 august. Scorpionii, îngrijorați pentru viitorul lor
Scorpioni își fac griji pentru viitorul lor. Sursa foto: antena3.ro

FANATIK prezintă horoscopul zilei de joi, 8 august 2019, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru majoritatea semnelor zodiacale. Vara e în toi, astfel că nativii au ocazia să pună la punct ultimele detalii pentru o vacanță binemeritată, dacă nu au făcut acest lucru deja.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 8 august

Ziua de miercuri se anunță una obositoare, dar plină de aspecte și energii pozitive pentru majoritatea zodiilor, mai ales din punct de vedere profesional și-de ce nu?- chiar sentimental. Există, însă, și posibilitatea apariției unor tensiuni nedorite, de aceea astrologii recomandă mai multă prudență și diplomație în relațiile cu cei din jur.

Berbec

Chiar dacă necazurile par a se ține scai de tine în această perioadă, nu te îngrijora. Trebuie doar să ai răbdare, toate grijile se vor risipi de la sine, în scurt timp. Încearcă să dai dovadă de mai multă flexibilitate în relația cu persoana iubită.

Horoscopul zilei de miercuri, 8 august aduce schimbări importante pentru nativi. Sursa foto: observator.ro
Horoscopul zilei de miercuri, 8 august aduce schimbări importante pentru nativi. Sursa foto: observator.ro

Taur

Ai un apetit pentru muncă de-a dreptul impresionant, exact atunci când toată lumea pare mai degrabă dornică să lenevească. Ești hotărât să avansezi în carieră pe drumul cel mai sigur, așa că nimeni nu te mai poate opri. Încearcă, totuși, să nu ignori perioadele de odihnă.

Gemeni

Ești urmărit de noroc astăzi, mai ales că ziua începe cum nu se putea mai bine. Găsești, în sfârșit, un obiect pierdut de foarte multă vreme. Ar putea apărea unele disensiuni în relația cu partenerul de viață, dar vei trece peste toate cu o ușurință demnă de invidiat.

Rac

Gândurile deprimante nu îți dau pace, însă va trebui să faci tot posibilul pentru a scăpa de ele. Îți sare în ajutor o persoană din partea căreia nu te-ai fi așteptat niciodată la un astfel de gest, așa că nu ar fi indicat să-i ignori sfaturile.

Leu

Nu ești tocmai în formă astăzi, mai ales că toată rutina de care ai parte îți dă o stare de plictiseală. Încearcă să ieși puțin din cotidian, poate nu ar strica să mergi la un film, sau la un concert, spre seară.

Fecioară

Ai parte de liniștea și pacea după care tânjești de foarte multă vreme, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic sau intelectual. Un coleg încearcă să îți strice ziua cu orice preț, dar nu te lăsa intimidat/ă de astfel de practici.

Balanță

Ești foarte preocupat de sfera profesională în această perioadă, încerci din răsputeri să te remarci și să avansezi în carieră, ceea ce e foarte bine, dar nu ar trebui să neglijezi nici momentele de odihnă,  pentru că pot apărea probleme de sănătate nedorite.

Scorpion

Ești îngrijorat/ă pentru viitorul tău, mai ales că te confrunți cu incertitudini și gânduri contradictorii, care nu fac altceva decât să te macine. Încearcă să îți schimbi puțin atitudinea și vei vedea că totul va reveni ușor-ușor la normal.

Săgetător

Ziua de miercuri, 8 august nu aduce  vești  tocmai bune pentru tine. Simți o oarecare nemulțumire față de cum au evoluat lucrurile, mai ales în plan profesional. Nu îți pierde buna dispoziție, pentru că te așteaptă o surpriză frumoasă spre seară.

Capricorn

Un adevăr neplăcut și extrem de dureros îți ajunge astăzi la urechi și este vorba chiar despre omul pe care îl considerai prietenul cel mai bun. Ia măsurile care se impun, dar încearcă să nu te consumi din cauza oamenilor care nu merită.

Vărsător

Resimți o oarecare stare de oboseală, amestecată cu lene. E abia mijlocul săptămânii, așa că va trebui să te pui pe picioare cât mai rapid cu putință. Nu te îngrijora, weekend-ul se apropie cu pași repezi, ai doar puțină răbdare.

Pești

Ai parte de unele situații dificile, însă nu trebuie să lași pesimismul să pună stăpânire pe tine. Analizează întreaga situație cu calm și vei vedea că totul are o rezolvare. În plus, viața profesională îți va readuce zâmbetul pe buze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×