Horoscop zilnic: joi, 30 ianuarie 2020. Fecioara se simte trădată de persoana iubită

Alexa Serdan   
în Horoscop
29/01/2020, 16:13
Horoscop zilnic: joi, 30 ianuarie 2020. Fecioara se simte trădată de persoana iubită
Horoscop pentru ziua de joi, 30 ianuarie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au consultat astrele și au pregătit horoscopul pentru ziua de joi, 30 ianuarie 2020. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 semne zodiacale. Unele zodii vor fi lovite de săgeata lui Cupidon, așadar totul se învârte în jurul dragostei.

Horoscop pentru ziua de joi, 30 ianuarie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale

Berbec

Norocul este de partea ta, în special la locul de muncă. Șefii te propun pentru promovare datorită calităților tale organizatorice. Ești serios și în curând vei depăși așteptările superiorilor.

Taur

Ești în căutarea sufletului pereche și îl vei găsi într-o persoană din copilărie. Nu mai sta pe gânduri și dă o șansă acestei povești de iubire. Astrele te asigură că va fi o relație de neuitat.

Gemeni

A ieșit în sfârșit și soarele pe strada ta și traversezi o perioadă minunată. Bucură-te de clipe minunate, fă planurile pentru o scurtă vacanță sau distrează-te alături de prieteni, în club.

Rac

Ai o energie pozitivă datorită căldurii și vorbelor calde pe care le primești din partea familiei. Ești mereu pregătit, așa că testele pe care trebuie să le dai vor fi trecute cu brio.

Leu

Renunță la negativism pentru că atragi numai lucruri rele. Încarcă-te cu energie pozitivă, încredere și optimism și vei reuși să treci peste toate obstacolele vieții. Ești un luptător.

Fecioară

Persoană iubită te dezamăgește complet și afli că ți-a pus și coarne. Ce mai aștepți? Ieși din relația asta toxică, peste trădări nu trebuie să treci! Familia te va ajuta să depășești acest hop.

Balanță

Curiozitatea și întrebările te fac un interlocutor foarte bun. Nu trebuie să le știi pe toate, important este să asculți. Starea ta de spirit și energia sunt molipsitoare.

Scorpion

Acceptă-te așa cum ești și nu mai apleca urechea la ce auzi de la cei din jur. Tu știi mai bine cine ești. Nu este un moment ideal pentru a spune tot ce ai pe suflet, mai bine păstrează-le pentru tine.

Săgetător

Lasă garda jos și împrietenește-te cu oamenii. Nu mai pune o barieră între tine și ceilalți, așa nu vei reuși niciodată să-ți faci prieteni. Nu mai sta singur, nu asta este soluția,

Capricorn

Vrei să schimbi lumea, dar începe mai întâi cu tine. Nu mai fii visător și cu capul în nori, revino ușor-ușor cu picioarele pe pământ. Gândește-te mai multe la propriile interese.

Vărsător

Ai mare nevoie de sprijinul prietenilor, nu ezita să-l ceri. Poate nu îți va fi ușor să vezi cine îți este prieten și cine nu, dar într-un final vei învăța să-i „citești” pe ceilalți.

Pești

Totul merge așa cum ai planificat. Astrele sunt de partea ta și lucrurile merg în direcția cea bună. Nu fii recunoscător și mulțumește-le persoanelor care te-au ridicat din noroi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×