Horoscop zilnic joi, 26 septembrie 2019. Fecioarele tranșează o problemă mai veche

Dan Suta   
în Horoscop
25/09/2019, 14:29
Horoscop zilnic joi, 26 septembrie 2019. Fecioarele tranșează o problemă mai veche
Horoscop 26 septembrie 2019. Sursa foto: Mashable

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de joi, 26 septembrie 2019, Fecioarele vor tranșa o problemă mai veche, una care le-a dat mari bătăi de cap în ultima vreme. Pentru restul nativilor, această zi se anunță destul de agitată, plină de evenimente care le vor solicita întreaga atenție și energie.

Horoscop 26 septembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii au parte de o zi agitată la locul de muncă. Pentru acești nativi, lucrurile se vor complica în special după amiază. Vor avea parte de tot felul de momente dificile.

Taur

Taurii primesc telefoane din străinătate, de la rude sau prieteni. Sunt foarte bucuroși de informațiile pe care le primesc și au niște idei îndrăznețe.

Gemeni

Gemenii sunt puși pe fapte mari mâine. Sunt gata să ducă la bun sfârșit o serie de sarcini ceva mai dificile. Se descurcă destul de bine în condiții de criză.

horoscop 26 septembrie 2019
Peștii intră în conflicte verbale. Sursa foto: wallup.net

Rac

Racii au parte de o zi destul de mohorâtă. Vor fi puși în tot felul de situații extrem de neplăcute, în care vor fi suprasolicitați.

Leu

Leii nu sunt nici ei tocmai în apele lor, însă spre seară lucrurile se mai calmează. Au parte de o cină romantică la final de zi.

Horoscop 26 septembrie pentru Fecioară

Fecioarele poartă o discuție lămuritoare cu anumite persoane și tranșează o problemă mai veche, de natură sentimentală. Pentru acești nativi, lucrurile devin mai limpezi de mâine.

Balanță

Balanțele pun mare preț pe relațiile cu cei mai în vârstă și vor primi niște sfaturi prețioase, îndemnuri care le vor schimba viața.

Horoscop 26 septembrie pentru Scorpion

Scorpionii sunt extrem de nervoși, de confuzi. Nu sunt în apele lor și riscă să se certe cu toată lumea. Vor avea parte de tot felul de reproșuri din partea celorlalți.

Horoscop 26 septembrie pentru Săgetător

Săgetătorii poartă o discuție foarte importantă cu persoana iubită și se înhamă la o serie de activități noi, poate chiar la un proiect ce le poate aduce mulți bani.

Capricorn

Capricornii au parte de o zi extrem de solicitantă. Sunt purtați pe drumuri și ajung la capătul răbdării din cauza birocrației de care se lovesc peste tot.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi liniștită. Nu apar surprize la niciun capitol. Devin extrem de relaxați și se simt bine.

Pești

Peștii intră pe câmpul de luptă al ideilor și devin oaia neagră a cercului social în care se învârt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×