Horoscop zilnic: joi, 23 aprilie 2020. Săgetătorii sunt motivați să arate ce pot

Bogdan Solomon   
în Horoscop
22/04/2020, 12:38
Horoscop zilnic: joi, 23 aprilie 2020. Săgetătorii sunt motivați să arate ce pot
Ziua de joi, 23 aprilie aduce vești bune pentru Săgetători. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 23 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Asta pentru că revii din vacanță cu chef de muncă și dornic să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare. În plus, relația cu partenerul de viață a intrat pe făgașul normal după certurile din ultima perioadă.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de joi, 23 aprilie

Iar dacă ești născut în zodia Săgetător, laudele celor din jur te motivează să duci la îndeplinire toate proiectele, oricât ar fi de dificile. Aveai nevoie de o doză de încredere și iată că a venit în momentul potrivit, când simțeai că eforturile tale nu duc nicăieri.

Berbec

Ești decepționat de faptul că descoperi, poate cam târziu, minciunile unui colaborator în care ți-ai pus toată încrederea. Observi că totul a fost doar praf în ochi și nu găsești forța necesară să depășești acest eșec. Ești blocat într-o zonă sumbră în care ai tendința să vezi totul în negru, pentru că dezamăgirea e foarte mare. Nu te așteptai la o asemenea trădare, dar trebuie să recunoști că ai fost credul și ai așteptat ceva ce nu puteai primi. Nu mai crede chiar tot ce ți se promite pentru a nu mai fi dezamăgit!

Taur

Dacă ai adunat o sumă de bani și ești mulțumit de nivelul la care te afli, nu te avânta în cumpărături mai mult sau mai puțin necesare, pentru că vei regreta mai apoi atracția spre risipă. Uneori trebuie să te gândești și în perspectiva mai îndepărtată, pentru că banii pe care îi deții acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îți face azi cu ochiul. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudență în chestiuni financiare!

Gemeni

Membrii familiei sunt alături de tine și te susțin în tot ceea ce faci. Ajunge să le ceri ajutorul și ei te vor ajuta oricând, necondiționat și cu inima deschisă. Veștile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire și simți nevoia să le transmiți și altor apropiați. Există un schimb excelent de emoții, de sentimente, de sprijin, ceea ce leagă și mai mult relația dintre voi. Orice plan desfășurat împreună, umăr la umăr, evoluează excelent, pentru că formați o echipă bine sudată.

Rac

Azi conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei, fie că este vorba de recuperarea unor bani, fie unele discuții strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulează fiecare. Merită să te lupți pentru drepturile bănești, chiar dacă ar însemna să-ți faci inamici peste tot. Dacă știi că meriți o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia și acesta nu ți-a plătit așa cum se cuvenea, aduce-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.

Leu

Încearcă să te concentrezi mai bine asupra acelor aspecte care par nesigure, pentru că superficialitatea te-ar putea face să greșești. Cu puțin umor, ai putea ieși din orice încurcătură, dar nu merge o glumă chiar în orice situație, mai ales că este în joc reputația sau starea financiară. Când este vorba de bani, nu poți glumi, ci trebuie să fii foarte atent la deciziile luate, ca să nu cheltui în direcții nerentabile sau să dai iama prin bani pentru lucruri inutile în acest moment.

Fecioară

Fii discret în privința planurilor viitoare, învăluie-le într-o undă de mister, ca nu cumva să ți le fure altul mai iute în reacții. Ai idei foarte bune, planuri excelente în minte, dar ai și inamici puternici prin preajmă care abia așteaptă să prindă un pont și să profite de el. Uneori este mai bine să taci și să faci, și abia după ce atingi rezultatele dorite să începi să povestești lumii ce ai realizat. Dacă nu te poți abține să nu spui lumii ce ai de gând, vei suferi o mare dezamăgire, aflând că altul ți-a pus deja în practică ideile.

Balanță

Este o zi cu surprize de natură emoțională, este ca și cum primești o mare sperietură din cauza cuiva, iar mâine vei avea deja motive de fericire, cu mari oscilații emoționale de la cald la rece și invers. Unii le numesc toane, alții dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioadă romantică, trăirile interioare vor fi pe primul plan, cu emoții intense – fie pozitive, fie negative, rămâne de văzut – cu dușuri calde-reci de la o zi la alta. Totul este să-ți păstrezi controlul asupra propriei minți și asupra propriului suflet.

Scorpion

Deși ai suficiente motive de bucurie în jur, anturajul este cel care strică atmosfera. Te afli printre oameni care caută nod în papură chiar și la cele mai frumoase vești și, în loc să celebrezi victoria, te împing într-o zonă sumbră a îndoielii, a temerilor. Nu te lăsa influențat de astfel de oameni care oricum nu vor fi mulțumiți cu nimic din ceea ce li se oferă. Vei vedea cât de ciudat reacționează aceștia la veștile bune, scoțând în evidență doar punctele lipsă, sensibile și urâte ale celor auzite. Nu face ca ei!

Săgetător

Este o plăcere să ți se recunoască meritele, ceea ce te motivează mai tare să arăți de ce ești în stare! Este posibil chiar să fii nevoit să apari în fața unei comisii sau a unui public pentru a-ți face cunoscute opiniile și o vei face cu talent. Întâlnirile și discuțiile sunt la ordinea zilei, de aici născându-se direcții interesante de abordat în viitor. Curaj şi bate la ușile potrivite! Micile călătorii prin împrejurimi te pot pune în fața unor noutăți optimiste, iar telefonul va suna toată ziua, ca la gară.

Capricorn

Nu ești de acord cu răspunsul pe care îl primești la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituție abilitată și nu poți face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profita de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ți lua revanșa și a scoate adevărul la iveală, deoarece tu consideri că ai dreptate. Este frustrant să accepți niște condiții clar defavorabile, dar ambiția crește și mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Vărsător

Trebuie să ai mare grijă la cele mai banale tranzacții financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu îți dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măști false și se preface prieten sau partener cu intenții serioase, dar mai devreme sau mai târziu, vei afla ce intenționează și te va decepționa. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli și plăți sau de contracte care par mult prea avantajoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde și ceva urât în spatele aparențelor înșelătoare.

Pești

Este posibil să dai piept cu greutăți de netrecut, care te-ar putea obliga să îți schimbi radical modul de a privi unele lucruri sau de a te comporta într-o anumită situație. Poate accepți, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acțiune, și de aici vor apărea și rezultatele favorabile. Nu este o zi propice reușitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte. Așadar, este bine să te folosești de o astfel de conjunctură pentru a descoperi o altă viziune necesară evoluțiilor viitoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×