Horoscop zilnic: joi, 20 decembrie. Unii dintre nativii Gemeni se despart

Victor Anghel   
în Horoscop
19/12/2018, 17:47
Horoscop zilnic: joi, 20 decembrie. Unii dintre nativii Gemeni se despart
Horoscop zilnic: joi, 20 decembrie. Unii dintre nativii Gemeni se despart

Astrele au vești bune pentru unele zodii joi, 20 decembrie 2018! Pentru altele, cum ar fi Gemenii, de exemplu, nu prea sunt fericite… Dacă nu își conștientizează greșelile față de partener, nativii acestei zodii pot să se despartă chiar acum, înainte de sărbătorile de iarnă. Vărsătorii primesc o ofertă nouă de muncă, iar nativii zodiei Pești au în continuare probleme de comunicare. În rândurile de mai jos, puteți afla care este horoscopul zilei pentru toate zodiile.

Așa arată horoscopul de azi, 20 decembrie

Indiferent ce se întâmplă astăzi, astrologii vă sfătuiesc să priviți către părțile bune din viața voastră și să vă apreciați eforturile făcute, nu, eșecurile. În plus, Anul Nou bate la ușă, astfel că 2019 e un prilej excelent pentru oricine, indiferent de situația în care se află, să o ia de la început. În orice capitol al vieții! Astrologul Mihai Voropchievici a spus cum stau lucrurile în horoscopul runelor din această săptămână.

Berbec

Berbecilor le merge bine astăzi, de când se trezesc și până se pun la somn. În relația cu familia, prietenii, dar și la muncă, totul e în armonie, desigur, un aport important o are și faptul că au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun… când, nu-i așa, mulți dintre oameni sunt cei mai buni în perioada de dinainte și după această sărbătoare importantă. După-amiază vor primi un telefon de la un prieten sau coleg cu care nu a mai vorbit de multă vreme.

Taur

Nativii Taur au de rezolvat multe azi de pe listă. Astfel, încă dinainte de a ieși pe ușă, ei își pun fiecare detaliu la punct ca nu cumva să le scape ceva. Astăzi ai oportunitatea de a cunoaște o persoană a cărei influențe ți-ar putea fi de folos în viața profesională. Îți promite ajutorul, dar, fii precaut, ascultă-i vorbele și nu lua nicio decizie imediată.

Gemeni

Gemenii nu se potolesc… cel puțin unii dintre nativii acestei zodii, care au unele probleme în cuplu nerezolvate. Azi, fac o altă gafă total neplăcută față de partenerul de viață, care s-a săturat să vă ierte greșelile. Cel mai probabil, astăzi, aceștia din urmă vor decide să pună punct relației. Așa că aveți grijă, Gemenilor! Dacă nu vă jucați bine cărțile, veți rămâne singuri de sărbători.

Rac

V-ați dorit liniște, aveți liniște și nu prea. Mereu vă gândiți la ceva ce trebuie să fie făcut sau la cineva pe care vreți să-l ajutați. Vă recomandăm să vă gândiți mai mult la dumneavoastră azi și în următoarea perioadă. În plus, evitați situațiile tensionante, priviți mai mult partea plină a paharului.

Leu

Leii sunt gata să facă pasul pentru care se pregătesc încă de la începutul toamnei. Sfat: orice ar fi, păstrează-ți calmul și acționează așa cum ai plănuit. Cu răbdare… treceți marea și, desigur, veți vedea cât de simplu a fost totul. Pe seară sunt șanse să primești o invitație la film sau la o cină romantică.

Fecioară

Pentru Fecioare sunt momente favorabile să se gândească la abordarea unor studii și cercetări pe termen lung. Poate fi vorba despre reluarea unor secvențe de învățare care au fost parcurse parțial sau incorect. Totuși, ele se pot orienta și către domenii total noi. Gândiți-vă pe îndelete și alegeți cu atenție pentru că se prefigurează trasee profesionale pe termen lung la care aveți nevoie de studiile începute în această perioadă.

Balanță

Nativii acestei zodii se confruntă cu o problemă în relație, la care au epuizat toate soluțiile. Ceea ce ai spus într-o discuție anterioară l-a supărat destul de mult pe partenerul tău de viață. Nu încerca să-ți ceri simple scuze, pentru că nu ai nicio șansă să te ierte atât de ușor. Fii creativ sau creativă: surprinde-l/o cu ceva!

Scorpion

Relațiile parteneriale sunt tensionate, pe de o parte datorită partenerilor sau colaboratorilor, însă pe de altă parte, și tu ești combativ și pus pe hartă. Controlează-ți stările și fii înțelegător cu ceilalți. În sufletul tău predomina senzația că ești neînțeles sau neacceptat de cei din preajmă. Bucură-te mai mult de ceea ce ai în prezent!

Săgetător

Nu îți neglija sănătatea și nu ar fi rău să mergi să-ți faci un control medical general. La muncă, lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar în familie mai sunt unele discuții, pentru că acele aspecte/probleme încă nu le-ați rezolvat.

Capricorn

Azi e acea zi în care astrele îți reamintesc că ai nevoie să-ți modifici atitudinea față de persoană iubită și față de copiii. În cursul zilei vei avea momente tensionate în sfera afectivă și foarte ușor pot apărea conflicte pe termen lung. Lasă-i pe cei dragi să își trăiască viața așa cum vor!

Vărsător

Ți se face o propunere… ceva ce are legătură cu ceea ce faci în prezent, dar la un alt nivel. Singura dificultate: implică și o investiție financiară din partea ta! Analizează toate detaliile și gândește proiectul pe termen lung.

Pești

Astrologii îți recomandă ca azi să te gândești la un mod nou de relaționare cu rudele și prietenii apropiați. Mentalul îți este confuz și cu greu îți poți adună gândurile. De aici și comunicarea cu cei din jur are de suferit. Tensiunile dintre tine și ceilalți sunt frecvente.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×