Horoscop zilnic: joi, 18 octombrie 2018: taurii, discuții aprinse cu șeful

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/10/2018, 15:53
Horoscop zilnic: joi, 18 octombrie 2018: taurii, discuții aprinse cu șeful
Ce spun astrele pentru ziua de joi, 18 octombrie 2018?

Horosocopul zilei de joi, 18 octombrie 2018 anunță că zodiile trebuie să-și regleze niște relații cu ceilalți din preajma lor. Se indică niște plăți ale unor datorii care nu vor mai fi o problemă într-un final. Unei zodii nu-i va fi deloc bine în astre.

Berbec 18 octombrie

Relațiile cu prietenii se duc de râpă. Câteva discuții vor fi prea aprinse, așa că veți fugi unii din calea altora. Este recomandat de astre să-ți elimini toate restanțele de bani sau de orice altceva. Este recomandat să te bazezi mai mult pe propriile forțe și să fii din ce în ce mai sigur pe tine.

Taur 18 octombrie

Vor exista posibile discuții pentru tauri în ziua de joi, 18 octombrie. De asemenea, imaginea ta va avea de suferit, ar trebui să fii mai prudent.

Gemeni 18 octombrie

O persoană din străinătate îți vor da niște vești pentru care trebuie să-ți faci cu adevărat griji. Ești tentat pe 18 octombrie să te muți din țară pentru studii sau pentru un alt serviciu, lucruri pe care le aveai în vizor, dar n-ai avut destul curaj.

Rac 18 octombrie

Joi, 18 octombrie vei fii nemulțumit pe plan financiar. Evită să te destăinui celor apropiați vizavi de ceea ce ai de gând, e mai bine să știi doar tu.

Leu 18 octombrie

Ești în pom cu relațiile perteneriale. Joi, 18 octombrie, vei avea în vedere o posibilă relație.

Fecioară 18 octombrie

Ai o dorință arzătoare să-ți asumi responsabilități. Joi vei avea anumite stări prin care trebuie să treci ca să poți evolua.

Balanță 18 octombrie

Joi ești cu capul în nori, vizei numai iubire și implicații amoroase sau aventuri, dacă nu este cazul de relații serioase pentru unii nativi. Vei avea parte de o după-amiază plină de activități.

Scorpion 18 octombrie

Azi, joi, este o zi favorabilă pentru treburile de casă. De asemenea, tot azi, este o zi potrivită sfaturilor din exterior. Ești condus de emoții perioada aceasta.

Săgetător 18 octombrie

Ești pus pe drumuri de luni până joi, căci azi e ultima zi când vei putea sta liniștit acasă. Vei primi un cadou de la o persoană pe are o iubești.

Vărsător 18 octombrie

Ești foarte schimbărtor joia asta. Ziua de 18 octombrie îți va aduce anumite detalii despre cum și ce să schimbi la locul de muncă, chiar din partea șefilor pe care nu i-ai crezut atât de amabili cu tine.

Pești 18 octombrie

Azi, joi, trebuie să fii cât mai retras, pentru că relațiile cu alții te solicită din ce în ce mai mult. Sfatul astrelor este să eviți pe cât posibil eforturile mari și care implică emoții, și spațiile aglomerate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×