Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 24 iunie 2018! Zodia care trebuie să aibă grijă la viața de cuplu

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/06/2018, 20:36
Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 24 iunie 2018! Zodia care trebuie să aibă grijă la viața de cuplu
Horoscop zilnic 24 iunie 2018 : Zodia care trebuie să fie mai prevăzătoare, în perioada imediat următoare

Horoscopul zilei de 24 iunie 2018: Este un sfârșit de săptămână care impune să se ia anumite măsuri pentru a se preveni pericolele din perioada următoare. Sunt vizate mai ales relațiile parteneriale, iar zodiile mai greu încercate de astre sunt nevoite să fie mai răbdătoare și să aștepte momentul potrivit pentru a acționa.

 

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Berbec

Se intrezaresc schimbari in plan financiar, mai ales in segmentul comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Contextul astral din acest weekend va scoate la iveala neregulile si nemultumirile adunate de multa vreme atat in sufletul tau, cat si in sufletul celorlalti. Evita cheltuielile majore, planurile de investitii si asumarea responsabilitatilor materiale fata de altii!

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Taur

Vrei, nu vrei vei fi nevoit ca la sfarsitul acestei saptamani sa privesti atent la segmentul partenerial. Prin discuțiile și contextele apărute vei fi ajutat sa intelegi scopurile ascunse ale celorlalti, dar mai ales, scopurile partenerului de viata si pe cele ale colaboratorilor. Astfel vei intelege pe cine te poti baza si pe cine nu. Debaraseaza-te rapid de persoanele nepotrivite.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Gemeni

La locul de munca se intrezaresc schimbari importante, dirijate cumva din umbra. La acest sfârșit de săptămână apar sanse bune de a renunta la conceptii despre munca si la planuri profesionale care nu te mai ajuta. Lasa deciziile majore pentru o alta perioada, deoarece mentalul este confuz si graba accentuata. Ingrijeste-ti sanatatea, care iti poate juca feste, cand te astepti mai putin.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Rac

Sfarsitul acestei saptamani te va impulsiona sa-ti redefinesti relatiile sentimentale. Un capitol important se va incheia, posibil o relatie veche sau conceptiile si atitudinea ta fata de persoanele dragi se va modifica definitiv. Energia astrală scoate la iveală tensiunile sufletesti acumulate, iar comunicarea este ingreunata. Fereste-te de discutii aprinse si de luarea deciziilor!

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Leu

Fiind atent la sarcinile de lucru, pe care le ai la locul de munca este posibil sa nu observi ca in plan familial se va incheia o etapa importanta. Se conturează schimbari definitive in relatiile cu membrii familiei si finalizarea unor planuri domestice. Emotivitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si alaturi de cei dragi. Reprosurile lor sunt fondate.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Fecioară

Probabil ca in urma evenimentelor din saptamanile anterioare, in zilele acestui weekend vei face un bilant al relatiilor cu anturajul apropiat si vei decide sa schimbi ceva. Poate fi vorba despre abordarea unei alte mentalitati sau pur si simplu vei renunta la unele persoane care s-au dovedit inselatoare. Vei fi ajutat mult de contextul astral, astfel ca asculta-ti cu incredere vocea interioara.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Balanță

Finalul acestei săptămâni te poate ajuta sa descoperi posibilitati noi de castig dintr-o activitate profesionala desfasurata intr-un cadru oficial. Pe de alta parte este rost sa primesti cadouri, bani sau favoruri de la colegii de munca. Consuma atat cat iti trebuie si nu te hazarda la cheltuieli nefondate. Odihneste-te si evita eforturile solicitante.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Scorpion

La finalul acestei saptamani primesti energii astrale deosebite. Ai sanse sa observi aspectele placute si pe cele care necesita imbunatatiri din planurile de viata in care esti implicat. Totusi este bine sa-ti propui mai mult timp liber pentru tine si sufletul tau. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si de incredere.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Sagetator

Ai nevoie de odihna si discretie la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca energia astrală te predispune la odihnă și meditație interioară. In liniste, departe de zgomotul cotidian vei putea medita in tihna la situatiile in care esti implicat. Indrazneste sa te gandesti la acele schimbari de care ai nevoie. Vizualizeaza felul in care ai dori sa se desfasoare viata ta de acum inainte si ai incredere ca asa se vor petrece lucrurile.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Capricorn

Foarte important este acest weekend la capitolul prieteni si sustinatori in plan profesional. Energia acestor zile îți oferă perceptii deosebite vizavi de unele persoane, care pana nu demult iti erau alaturi in diverse moduri. Este bine sa faci un bilant al acestor relatii si sa renunti la oamenii si situatiile care nu te mai inspira sau care iti pun prea multe bete in roate.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Vărsător

Finalul acestei saptamani este marcat de relațiile cu ceilalți, aspect care te va ajuta sa inchei un parcurs profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii, cu persoanele cu autoritate din mediul socio-profesional, dar si din mediul familial. Se recomanda prudenta, deoarece exista un risc marit de conflicte si decizii gresite. Fii intelegator atat cu tine, cat si cu ceilalti.

Horoscop zilnic 24 iunie 2018 Zodia Pești

Mentalul este agitat in zilele acestui weekend, datorita energiei astrale care răscolește amintirile. Sunt momente excelente pentru a-ti revizui conceptiile, a renunta la idei si planuri de viata care nu-ti mai folosesc sau care te conduc pe carari gresite. Fii sincer cu tine insuti si indrazneste sa mergi mai departe, insa cu ajutorul unui alt sistem de valori morale si spirituale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×