Horoscop zilnic duminică, 8 decembrie 2019. Peștii și Capricornii trec prin momente complicate

Dan Suta   
în Horoscop
07/12/2019, 14:38
Horoscop zilnic duminică, 8 decembrie 2019. Peștii și Capricornii trec prin momente complicate
Horoscop 8 decembrie 2019. Sursa foto: freepik.com

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de duminică, 8 decembrie 2019, Peștii și Capricornii vor avea parte de o zi plină de provocări, iar unele dintre ele îi pot indispune destul de serios. Vor avea parte de tot felul de critici, care vor veni de unde nu se așteaptă.

Horoscop 8 decembrie pentru Berbec

Berbecii au o zi de duminică liniștită, pe care vor prefera să o petreacă alături de prieteni și familie. Își trag sufletul după o săptămână pe alergătură.

Taur

Taurii își fac planuri de viitor alături de persoana iubită și sunt extrem de încrezători să vadă că lucrurile încep să se așeze pentru ei.

Gemeni

Gemenii sunt prinși într-o ipostază nu foarte confortabilă. Vor fi puși în fața unor situații pe care nu vor mai avea cum să le schimbe, oricât de mult s-ar încăpățâna.

Rac

Racii își dau seama că au uneori așteptări prea mari de la oameni, pretenții care nu se justifică oricât de mare ar fi bunăvoința lor. Se trezesc la realitate mâine.

Leu

Leii se simt în cușcă și vor să spargă barele, să fie cu adevărat liberi. Sunt dispuși să spargă viața și să revoluționeze propriul lor mod de a trăi.

Fecioară

Fecioarele nu mai au răbdarea de altădată și se impun într-un mod specific lor, cu multe critici și cu tonuri înalte. Nu sunt o companie tocmai plăcută.

Balanță

Balanțele dau de oameni cu care nu au multe de împărțit. Unii musafiri se dovedesc a fi insuportabili. E o zi în care sunt foarte posomorâți.

Scorpion

Scorpionii trec prin tot felul de etape emoționale, prin tot felul de situații care scot ce este mai rău din ei.

Săgetător

Săgetătorii au parte de momente extrem de interesante din punct de vedere sentimental. Primesc afecțiunea de care aveau nevoie de la cei din jur.

Capricorn

Capricornii nu au o zi tocmai ușoară. Sunt puși pe ceartă. Se simt neînțeleși, neintegrați suficient în cercurile sociale pe care le frecventează.

Vărsător

Vărsătorii spun una și fac alta, iar asta îi poate costa destul de mult la capitolul imagine.

Pești

Peștii au o zi stresantă. Trebuie să dea socoteală pentru anumite decizii proaste pe care le-au luat și nu se află într-o poziție tocmai bună pentru asta.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×