Horoscop zilnic: duminică, 2 septembrie. Una dintre zodii găsește soluții la probleme foarte vechi

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/09/2018, 09:10
Horoscop zilnic: duminică, 2 septembrie. Una dintre zodii găsește soluții la probleme foarte vechi
Horoscop zilnic: duminică 2 septembrie

Horoscop zilnic: duminică, 2 septembrie! Știrimondene.fanatik.ro îți aduce predicțiile zodiacale pentru astăzi. Berbecii se vor trezi parcă în trecut. Unele probleme la care se gândesc de ani de zile își găsesc soluțiile chiar astăzi.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Berbec

Nativii din zodia Berbec vor petrece momente pe cât de senine, pe atât de intense. Este o zi în care nevoia de organizare și atenția la detalii vor trece pe locul doi. Sunt vise pe care berbecii le-au uitat, ocupați cu problemele cotidiene, iar acum acestea revin la suprafață. E posibil să aibă chiar o reacție de slăbiciune fizică, speriați că nu și-au atins potențialul, dar e ceva normal. Echilibrul emoțional va fi restabilit atunci când berbecii își vor face un plan de viață care să includă și dorințele sufletești, chiar dacă acestea par naive pentru cei din jur. Suntem ceea ce gândim, nu ceea ce cred alții despre noi.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Taur

Taurii își aduc aminte de vremuri apuse, în care viața părea fără griji iar cea mai mare problemă era alegerea prietenului alături de care să-și petreacă serile. Un sentiment de nostalgie îi cuprinde pe acești nativi, și nu puțini vor pune mâna pe telefon pentru a contacta vechi amici, care acum trăiesc departe, poate chiar în alte țări. Ar putea avea supriza plăcută ca, de la un simplu apel, să se ajungă la o întâlnire emoționantă, poate chiar la o vacanță petrecută împreună cu cei care le-au marcat tinerețea.

Așa arată horoscopul de azi, 2 septembrie

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii au nevoie de liniște, mai presus de orice. Simt nevoia de a reflecta la propria viață și de a căuta răspunsuri la problemele ce i-au marcat, atât în dragoste, cât și în carieră. E o perioadă de introspecție, care va scoate la iveală multe sentimente nebănuite și motive ascunse pentru care au luat decizii cruciale. De multe ori acești nativi au crezut că fac ceea ce trebuie, însă, de fapt, au fost influențați de gânduri dureroase, rămase în subconștient, care nu au avut ocazia să iasă la suprafață. Profită de moment, e o ocazie unică de a te cunoaște!

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Rac

O zi ce pare a fi monotonă le va revela racilor adevărata frumusețe a vieții. Vor realiza că nu au nevoie de averi sau apreciere din partea străinilor pentru a fi fericiți, iar asta îi va face să se simtă în siguranță. O plimbare scurtă, câteva minute de așteptat la coada de la supermaket, o adiere de vânt – lucruri mici, banale, par astăzi foarte frumoase, de parcă universul a conspirat să le arate adevăratul secret, acela că nimic material nu contează, ci importantă e bucuria de a trăi fiecare clipă, cu bune și cu rele.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Leu

Pe 1 septembrie, Leii ar trebui să se relaxeze acasă şi să se bucure de weekend. Ieşirile nu sunt tocmai recomandabile astăzi, spune horoscopul. Dacă veţi merge la cumpărături, veţi fi nemulţumit, fie de sumele pe care le-aţi cheltuit, fie de ce aţi achiziţionat. Există riscul să nu vă iasă pasenţa nici dacă plănuiţi o ieşire în oraş. S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu persoana cu care vă întâlniţi. Aşa că, dacă nu aveţi planuri urgente, cel mai bine ar fi să vă odihniţi!

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Fecioară

Fecioarele vor încerca să îşi amintească şi să înţeleagă ceva ce le bântuie de foarte multă vreme. Ce încearcă de fapt Universul să vă spună? Păstraţi-vă calmul şi evitaţi să vă folosiţi mintea ascuţită într-un mod care ar putea provoca conflicte verbale. În schimb, relaxaţi-vă şi răspundeţi cu calm la lucruri pe care le vedeţi ca fiind probleme. Nu vă încurcaţi singuri ziua şi petreceţi-vă timpul cu prietenii de încredere şi cu familie. Urmăriţi un film sau faceţi anumite activităţi care vă aduc plăcere. Nu vă îngropaţi în energii negative.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Balanţă

Balanţele au nevoie, astăzi, de odihnă şi de o zi relaxanată. Astrele au prevăzut acest lucru şi au făcut în aşa fel încât, astăzi, voi să nu aveţi foarte multe ocazii de a vă ridica din pat. Veţi urmări serialul TV preferat sau veţi citi cartea preferată, totul pentru o relaxare completă. O baie fierbinte vă va face să treceţi cu bine peste această zi şi să vă facă să uitaţi că a venit toamna.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor avea, astăzi, o mare oportunitate de a cheltui o importantă sumă de bani pe lucruri inutile. Este imperios necesar ca astăzi să vă gândiţi de două ori înainte de a scoate cardul sau banii din buzunar. Tot astăzi, ar fi bine să evitaţi întâlnirea cu prietenii sau cu familie pentru ca întrebările existenţiale pe care le aveţi să nu vă conducă la anumite conflicte. Totul ar trebui să fie despre relaxare şi despre voi. Calmaţi-vă şi gândiţi-vă la viitor.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor avea o zi extraordinar de obositoare şi aglomerată. Începutul noului an şcolar va fi pe cât de stresant, pe atât de amuzant în familia voastră. Dacă nu aveţi copii (încă) sau dacă au trecut deja de vârsta şcolii, ar trebui să vă petreceţi sâmbăta într-o atmosferă… romantică. Astăzi veţi fi foarte atrasă de un posibil candidat pentru funcţia de… soţ/soţie. Ar fi bine să ieşiţi din cochilia în care vă ascundeţi zi de zi şi să vă deschideţi sufletul.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Capricorn

Capricornii iau decizia de a petrece prima zi de toamnă într-un mod inedit. O relaxare binemeritată ar putea fi obţinută dintr-o scurtă excursie, alături de cei dragi. Fiţi, totuşi, atenţi la drum, nu vă pierdeţi cumpătul, dacă este aglomerat. Nu are rost să vă enervaţi într-o zi în care v-aţi propus să scăpaţi de stresul cotidian. Veţi vedea că, atunci când veţi ajunge la destinaţie, vă veţi felicita pentru alegerea făcută, pentru că atât voi, cât şi cei care vă însoţesc, vă veţi simţi excelent!

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Vărsător

Sâmbătă, Vărsătorii se vor distra… fiind productivi. Veţi alege să îmbinaţi utilul cu plăcutul, aşa că veţi exploata timpul din ziua liberă de weekend pentru a rezolva anumite restanţe din casă, pe care le-aţi tot amânat. Le veţi rezolva cu optimism şi o surprinzătoare bunădispoziţie. Dacă trebuie să ajungeţi la shopping, nu fiţi impulsivi cu cumpărăturile, recomandă horoscopul. Dacă nu aveţi neapărată nevoie de un anume produs pe care l-aţi pus în coş, n-ar fi bine pentru finanţele voastre să îl cumpăraţi acum!

Horoscop zilnic 2 septembrie 2018 Peşti

Toamna începe excelent pentru Peşti în dragoste. Astăzi sunteţi ca un magnet pentru persoanele de sex opus, manifestaţi o atracţie misterioasă. Este momentul excelent pentru a porni o poveste frumoasă de dragoste, spune horoscopul. E posibil ca să atrageţi puţină invidie pentru succesul vostru, dar asta nu vă va afecta cu nimic. Dacă simţiţi că v-aţi găsit jumătatea, bucuraţi-vă de această zi şi concentraţi-vă să construiţi o relaţie temeinică!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×