Horoscop zilnic, duminică, 14 octombrie 2018: probleme de sănătate pentru berbeci

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/10/2018, 14:45
Horoscop zilnic, duminică, 14 octombrie 2018: probleme de sănătate pentru berbeci
Horoscop zilnic pentru duminică, 14 octombrie, 2018. Ce spun astrele pentru cei 12 nativi ai zodiacului

Horoscopul zilnic pentru ziua de duminică îndicat de astre arată că luna aceasta este luna cea mai bună a Balanței. Curând urmează tranzitul în luna Venus retrograd în nativul Scorpion. Octombrie aduce o nouă energie, așa că în ziua de duminică ne putem aștepta la același lucru. La ce să se aștepte cele 12 zodii pentru iubire, relații, bani și sănătate? Ce spun astrele pentru ultima zi a săptămânii, 14 octombrie?

Berbec

Ziua de duminică aduce pentru nativii berbeci aspecte nebănuite. Niște probleme de sănătate nu te lasă să te concentrezi la lucrurile care aveau nevoie urgență de tine în totalitate. Unele lucruri se vor termina bine, doar că trebuie să treci neapărat de ziua asta. Ceva nou va ieși în calea ta. Folosește-te de timp pentru a învăța din fiecare lucru pe care îl întâmpini.

Taur

Duminică vei avea atenția toată focusată spre viața socială. Interacțiunea cu oamenii va fi pe primul loc pe 14 octombrie. Ai nevoie, mai mult decât niciodată, să te regăsești.

Gemeni

Astrele indică o duminicăîndreptată spre problemele legate de carieră, muncă și studii. Iubire nu are niciun loc ocupat în prioritățile tale. Vei avea un program plin pe 14 octombrie.

Rac

Ai un suflet romantic, vezi tot ce este mai frumos în viața ta. Duminica asta îți este frică de gândurile dintre imaginație și realitatea, mai bine zis între suflet și rațiune.

Leu

Zile pline vor veni pentru zodia Leu, mai ales duminică. Banii vor fi pe primul plan săptămâna aceasta. Ce până nu demult a stagnat, acum începe să miște.

Fecioară

Planetele indică o săptămână relaxantă. Vei reuși în orice fel ca duminica asta să fii plin de încredere și să fii foarte eficient. Ești dispus ca pe 14 octombrie să muncești din plin pentru ceea ce-ți dorești.

Balanță

Duminica asta vei avea parte de niște evenimente neașteptate. Un program încurcat și extrem de plin vine. Ai parte de o săptămână în care vei face o confesiune foarte importantă.

Scorpion

Ai parte de niște provocări în ziua de 14 octombrie. Din fericire, nu te vor afecta foarte mult. Provocarea ta este mai mult spirituală. O să-ți răspunzi la niște întrebări foarte importante pentru viața și evoluția ta de acum încolo.

Săgetător

Azi, duminică, te vei concentra pe familie. Trebuie să fii înțelegător! Discută sincer și deschis cu cei dragi, veți lua relația de la capăt, pentru că în ultima vreme nu era prea bună.

Capricorn

Dispui de niște abilități deosebite de negociere, așa că profiți la maximum de ele. Tu ești inima grupurilor când ieși în oraș, lucru ce se va întâmpla cât de curând, pentru că nu ți-ai mai luat de mult o pauză pentru petreceri.

Vărsător

Nu mai este nevoie să ții armura veșnică în jurul tău. Scapă de îndoiel care nu-și au locul. Ai niște planuri pe care vrei să le duci la bun sfârșit.

Pești

Planurile tale sunt aproape să devină realitate. Ține-te bine pe poziții și fii calm pe cât posibil, altfel vei ruina totul. Duminică trebuie să cântărești și să analizezi fiecare pas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×