Horoscop zilnic duminică, 10 noiembrie 2019. Fecioarele sunt protejate de Divinitate

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 12:29
Horoscop zilnic duminică, 10 noiembrie 2019. Fecioarele sunt protejate de Divinitate
Horoscop 10 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: hellogiggles.com

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de duminică, 10 noiembrie 2019, Fecioarele vor fi sub protecție divină și le vor însufleți și celorlalți sentimente plăcute, energii pozitive. Vor fi destul de zen, în ciuda agitației din jur. La polul opus se vor afla Capricornii, care se trezesc cu fața la cearșaf.

Horoscop 10 noiembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii rup pisica în două și fac în sfârșit o alegere care nu va fi tocmai pe placul celor din jur. Sunt obișnuiți să fie acuzați, atacați, criticați din toate părțile, deci nu va fi ceva nou pentru ei.

Taur

Taurii au o zi agitată, o zi în care vor avea nevoie de înțelegere și de clemență. Vor face tot posibilul să se impună, deși uneori se vor simți ca Don Quijote luptând cu morile de vânt.

Gemeni

Gemenii sunt și ei destul de debusolați încă de dimineață, dar au norocul unor telefoane pe care le primesc din stânga și din dreapta care îi mai liniștesc.

Rac

Racii dau de un noroc imens în după amiaza zilei de mâine. S-ar putea să găsească bani în niște haine pe care le-a uitat în șifonier de mult.

Horoscop 10 noiembrie pentru Leu

Leii au o zi solară, o zi în care se vor simți exact ca regii junglei. Sunt extrem de energici, de veseli, de pregătiți pentru activități diverse.

Fecioară

Fecioarele vor intra sub protecție divină la finalul acestei săptămâni. Își vor încărca bateriile într-un mod cu totul inedit, cumva, din mers.

Balanță

Balanțele sunt prinse cu minciuna. Nu vor avea încotro și se vor axa pe a se descotorosi într-o manieră elegantă, persuasivă, de lucrurile care i se reproșează.

Scorpion

Scorpionii au o zi bună. Vor petrece toată ziua, se vor simți în largul lor și vor fi, practic, sufletul petrecerii.

Săgetător

Săgetătorii duc bătăliile la un alt nivel, ceva mai intelectual, greu de atins de interlocutori. Devin extrem de spirituali și de isteți.

Capricorn

Capricornii nu au o zi tocmai pe gustul lor. Se complică lucrurile în special de dimineață, când se vor trezi cu stângul.

Vărsător

Vărsătorii fac pariuri și s-ar putea să le și câștige. Nu e vorba despre pariuri pe bani, ci pe chestiuni care vizează direct onoarea lor.

Pești

Peștii dau din greu mai ales în după-amiaza zilei de mâine. Se ceartă cu membrii familiei din motive complet puerile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×