Horoscop zilnic: duminică, 1 decembrie. Curiozitatea îl bagă în probleme pe Capricorn

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
30/11/2019, 13:47
Horoscop zilnic: duminică, 1 decembrie. Curiozitatea îl bagă în probleme pe Capricorn
Horoscop 1 decembrie. Sursa foto: realitatea.tv

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilei de duminică, 1 decembrie. Astfel, aflăm că multe zodii se vor simți minunat alături de cei dragi, altele vor petrece ca niște adevărați profesioniști, pe când Capricornul se va vedea implica în probleme până peste cap!

Berbec

Nativii Berbec trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, deoarece vor avea de purtat discuții cu unele rude cu care nu se înțeleg foarte bine. Fiți diplomați și nu vă aventurați în discuții contradictorii, deoarece s-ar putea isca un conflict.

Așa arată horoscopul zilei de duminică, 1 decembrie, pentru fiecare zodie în parte

Taur

Taurii nu prea vor să stea în casă, astăzi. Au chef de ieșit în oraș, alături de cât mai mulți prieteni. O astfel de ieșire s-ar putea să vă aducă și un partener la care visați de ceva vreme.

Gemeni

Gemenii au avut o săptămână plină și vor să se relaxeze astăzi, însă apar alte probleme care nu suportă amânare, așa că trebuie să vă mobilizați pentru rezolvarea lor. Poate vă odihniți mai mult weekendul viitor.

Rac

Nativii Rac trebuie să fie atenți la sănătate, deoarece ar putea răci foarte ușor, iar acest lucru nu este de bun augur, mai ales în luna cadourilor! Așadar, îmbrăca-ți-vă gros, chiar dacă aveți întâlnire cu o persoană foarte interesantă, care v-ar putea deveni partener.

Leu

Nativul Leu nu prea are chef de nimic astăzi, așa că își tot deleagă atribuțiile celorlalți membri din familie. Aceștia s-ar putea supăra și de-aici ar putea izbucni un conflict de toată frumusețea.

Fecioară

Nativul Fecioară trebuie să se relaxeze și să uite puțin de probleme, deoarece trebuie să fie în formă pentru a înfrunta problemele ridicate de săptămâna ce vine. Până atunci însă, relaxați-vă alături de cei dragi, poate cu un film bun.

Balanţă

Nativul balanță are șansa să demonstreze c este cel mai bun și chiar o va face. Partenerul de viață este însă puțin supărat, deoarece se simte neglijat în ultima perioadă.

Scorpion

Astăzi veţi fi plini de energie şi puşi pe fapte mari. Mai întâi de toate, aveţi de rezolvat anumite lucruri în interiorul casei, apoi vă puteţi petrece restul zilei în linişte, împreună cu cei apropiaţi.

Săgetător

Nativul Săgetător are parte de o veste bună, astăzi. Din țară sau de peste hotare, această veste îl va binedispune pe Săgetător și îi va da speranțe că totul va fi bine într-o problemă destul de sensibilă.

Capricorn

Zi intensă pentru Capricorn, care se aveturează în diferite probleme care aparent îl depășesc. Într-un final, acesta va reuși s-o scoată la capăt și va deveni eroul familiei.

Vărsător

Este momentul potrivit să învăţaţi să eliminaţi din viaţa voastră elementele pe care le consideraţi nocive şi să acordaţi mai multă atenţie evenimentelor care vă produc fericire. Nu trebuie să vă fie ruşine de ce spun ceilalţi.

Peşti

Nativii Pești se agită mult astăzi pentru niște probleme care de fapt nici nu sunt ale lor. Vei încerca să ajuți un prieten, însă este posibil să auzi bârfe după acest episod.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×